Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Suvag - iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sweety prvotno napisa Vidi poruku
    Molim ako netko zna, kako se zove psihologica koja radi u timskoj obradi psihološku procjenu djece. Ima neko "Talijansko" prezime. Ne mogu se sjetiti a trebam njeno ime. Hvala
    Renata Pansini

Druga je Mira Šoštarić Peklar

Obje su dobre. Ne znam po kojem kriteriju ih odabiru, ja sam obje imala prilike upoznati i to s oba sina u raznim kombinacijama.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 25.05.2017. at 14:16

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Renata Pansini

Druga je Mira Šoštarić Peklar

Obje su dobre. Ne znam po kojem kriteriju ih odabiru, ja sam obje imala prilike upoznati i to s oba sina u raznim kombinacijama.
    Puno puno ti hvala. O prof. Pansini se radi.

littlemom avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2024

Početno

Citiraj sweety prvotno napisa Vidi poruku
    Puno puno ti hvala. O prof. Pansini se radi.
    Malo podižem temu…uveli su i online terapiju za ispravljanje kod izgovora glasova…

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj littlemom prvotno napisa Vidi poruku
    Malo podižem temu…uveli su i online terapiju za ispravljanje kod izgovora glasova…
    To je super, ali svakako treba uživo obavljati redovne kontrole napredovanja. To obično bude 1x godišnje, onako kako vrijedi uputnica.

littlemom avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2024

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    To je super, ali svakako treba uživo obavljati redovne kontrole napredovanja. To obično bude 1x godišnje, onako kako vrijedi uputnica.
    Je super je stvarno, u početku malčice neobično dok se ne privikneš, a sada nam je tak normalno. I super

Što se tiče kontrola ne znam na što točno misliš? Mi nemamo nikakve kontrole, ne znam je li to samo radi toga što je artikulacija u pitanju...ako misliš na testiranja one procjene, jednom smo obavili online trog2 i predČip.

I što se tiče uputnice mi uputnice nismo nikada ni vidjeli...s dvije god smo samoinicijativno išli u Suvag po mišljenje (pregled) i od tada smo im u Sustavu.
    Nakon toga smo im išli isto samo na testiranja Reynell i psiholog je bio jednom (Reynell mislim dva puta,svake god jednom)...da bi nas telefonski kontaktirali prošle godine za ispravljanje glasova R i L za online opciju i eto nas tu gdje smo sada. Ispravljanje glasova rade od 5,5 g djeteta i tada su nas i nazvali...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •