Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Jel radi Algoritmova knjizara u Avenue Mallu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tx, nisam znala da ima prodaja na ZG book festivalu, a readeri tj. čitanje na eng. mi nisu uvijek opcija, čini mi se da puno gubim kod nekih autora, plus volim papir.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Tx, nisam znala da ima prodaja na ZG book festivalu, a readeri tj. čitanje na eng. mi nisu uvijek opcija, čini mi se da puno gubim kod nekih autora, plus volim papir.
    Ima, ima, nema baš svih izdavača koji postoje, ali ima ih dosta. Išla sam ciljano nabaviti najnoviju knjigu Karl-Markusa Gaussa, ovaj put o Zagrebu (otkako sam ga slušala na Festivalu svjetske književnosti, postala sam njegova oduševljena čitateljica ).

A inače o zatvaranju knjižara... nije čak ni pitanje gdje nabaviti knjigu, internet danas može sve. Ali tužno mi je i pomalo zastrašujuće gledati centar Zagreba sa zatvorenim knjižarama, ono malo što ih je ostalo je premalo. Knjižare su javni prostor, kulturni dio gradskog centra, nešto što obogaćuje ponudu grada, i teško mi je zamisliti na tim mjestima pekare, picerije ili kafiće (što je sasvim izgledno da se desi).

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ima, ima, nema baš svih izdavača koji postoje, ali ima ih dosta. Išla sam ciljano nabaviti najnoviju knjigu Karl-Markusa Gaussa, ovaj put o Zagrebu (otkako sam ga slušala na Festivalu svjetske književnosti, postala sam njegova oduševljena čitateljica ).

A inače o zatvaranju knjižara... nije čak ni pitanje gdje nabaviti knjigu, internet danas može sve. Ali tužno mi je i pomalo zastrašujuće gledati centar Zagreba sa zatvorenim knjižarama, ono malo što ih je ostalo je premalo. Knjižare su javni prostor, kulturni dio gradskog centra, nešto što obogaćuje ponudu grada, i teško mi je zamisliti na tim mjestima pekare, picerije ili kafiće (što je sasvim izgledno da se desi).
    Ja sam se sa time pomirila nakon šoka otvaranja Zare u Ilici.
    Od onda ide samo nizbrdo.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se sa time pomirila nakon šoka otvaranja Zare u Ilici.
    Od onda ide samo nizbrdo.
    kako nema ZAre u Ilici?

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

Baš to! J. je jučer rekla, nakon što je opet čula MM-a da pričamo o tome: Ma daaaaj, to je sad za stvarno? Ako nema knjiga nema ni mene!

Naravno da se mogu knjige nabaviti, postoje i knjižnice, ali ovo je baš tužno i jadno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •