Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Nela,
    Mislis poslana si na kiretazu?? Nazalost, ja ti ne znam puno o postupcima jer mi je ovo prvi, ali sam imala 3 spontana. Mislim da nakon prvog ne salju na nikakve pretrage, a vjerujem da si nakon toliko puno postupaka i radila neke pretrage.
    Jedna moja prijateljica nije ni mogla ostati T bez heparina, i cim su joj to uveli je.ostala T, doduse ta T je zavrsila.isto spontanim, ali iduca je uspjela !!!!

Ja vas zelim pitati slijedecr ! Dobila sam dns protokol, ako se to tako zove, ali nemaju lijekove i rekli mi da dodjem za tjedan dana !
    Dobila sam Menopur koliko sam uspjela procitati.
    I dodjem ja kod sestre za te lijekove na odjel i kaze mi.ona da se te injekcije pikaju u guzu i ako sama ne mogu, a necu moci da svaki dan dolazim u tocno 17 h da me oni pikaju !!!
    I jedna cura mi je rekla da se Menopur pika u trbuh !
    Sto su vama rekli i gdje ste se pikale ???

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj mono111 prvotno napisa Vidi poruku
    Nela,
    Mislis poslana si na kiretazu?? Nazalost, ja ti ne znam puno o postupcima jer mi je ovo prvi, ali sam imala 3 spontana. Mislim da nakon prvog ne salju na nikakve pretrage, a vjerujem da si nakon toliko puno postupaka i radila neke pretrage.
    Jedna moja prijateljica nije ni mogla ostati T bez heparina, i cim su joj to uveli je.ostala T, doduse ta T je zavrsila.isto spontanim, ali iduca je uspjela !!!!

Ja vas zelim pitati slijedecr ! Dobila sam dns protokol, ako se to tako zove, ali nemaju lijekove i rekli mi da dodjem za tjedan dana !
    Dobila sam Menopur koliko sam uspjela procitati.
    I dodjem ja kod sestre za te lijekove na odjel i kaze mi.ona da se te injekcije pikaju u guzu i ako sama ne mogu, a necu moci da svaki dan dolazim u tocno 17 h da me oni pikaju !!!
    I jedna cura mi je rekla da se Menopur pika u trbuh !
    Sto su vama rekli i gdje ste se pikale ???
    Svejedno je gdje, samo ako imaju samo ampule, a trebas dobiti vecu dozu, onda je to previse za subkutano apliciranje, pa se mora aplicitati u misic, dakle u guzu. To mi se desilo u jednom postupku, jer sam uvijek bila na 350-400IU sto je puno ako nije u penu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •