Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Beba od 11. mjeseci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cathy, i moja je dobila dodatak zeljeza i rekla je dr. da sisa normalno kao i inace
    plus, i ja sam na zeljezu pa je preporuka da ju dojim 20 minuta nakon sto popijem tabletu, jer je tad koncentracija zeljeza u mom mlijeku najveca - a zeljezo iz majcinog mlijeka se najbolje iskoristava

inace, i druga i treca kcer su mi bile na zeljezu (ali nesto kasnije) pa sam pokusavala raditi razmake u dojenju i po ovome ispada da nisam trebala
    a tada, cini mi se, nisam ni pitala pedijatricu treba li razmak ili ne

uglavnom, ja dojim kao i inace, zapravo, kapi zeljeza pomijesam sa par kapi svog mlijeka i tak joj dam na zlicicu

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Cathy, i moja je dobila dodatak zeljeza i rekla je dr. da sisa normalno kao i inace
    plus, i ja sam na zeljezu pa je preporuka da ju dojim 20 minuta nakon sto popijem tabletu, jer je tad koncentracija zeljeza u mom mlijeku najveca - a zeljezo iz majcinog mlijeka se najbolje iskoristava

inace, i druga i treca kcer su mi bile na zeljezu (ali nesto kasnije) pa sam pokusavala raditi razmake u dojenju i po ovome ispada da nisam trebala
    a tada, cini mi se, nisam ni pitala pedijatricu treba li razmak ili ne

uglavnom, ja dojim kao i inace, zapravo, kapi zeljeza pomijesam sa par kapi svog mlijeka i tak joj dam na zlicicu
    Hvala. Koma mi je sa tako kontradiktornim savjetima.
    Ja ne pijem željezo, samo Prenatal.
    Mi imamo dosta željeza, samo nam zaliha nije bajna, pa zbog toga dobiva suplement. Budem pogledala kaj točno piše u uputama lijeka.
    Koji ste vi dobili? Koje kapi?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala. Koma mi je sa tako kontradiktornim savjetima.
    Ja ne pijem željezo, samo Prenatal.
    Mi imamo dosta željeza, samo nam zaliha nije bajna, pa zbog toga dobiva suplement. Budem pogledala kaj točno piše u uputama lijeka.
    Koji ste vi dobili? Koje kapi?
    Pa dijete od 7 mjeseci i mora imati niske zalihe. To je vrijeme kad su zalihe dobivene u matrnici najnize .Ocekivano je da dijete od 6-7 mjeseci krece sa dohranom i tada se zalihe popunjavaju.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pa dijete od 7 mjeseci i mora imati niske zalihe. To je vrijeme kad su zalihe dobivene u matrnici najnize .Ocekivano je da dijete od 6-7 mjeseci krece sa dohranom i tada se zalihe popunjavaju.
    Test je rađen sa 5,5 ali smo ga tek sada pokazali na cijepljenju. Gle, valjda suplement ne bu škodio.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Test je rađen sa 5,5 ali smo ga tek sada pokazali na cijepljenju. Gle, valjda suplement ne bu škodio.
    Zeljezo je oksidans. Znaci da ponistava antioksidanse. Nije da je potpuno bezazlen da bi se uzimao bez indikacija.
    Ne znam da li imate objektivne indikacije u vasem slucaju , ne gledaju se samo vrijednosti iz krvi nego i stanje djeteta, ali kazem da niti jedan dodatak nije potpuno bez nuspojava. U svakom slucaju gleda se korist u odnosu na moguce nuspojave.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Zeljezo je oksidans. Znaci da ponistava antioksidanse. Nije da je potpuno bezazlen da bi se uzimao bez indikacija.
    Ne znam da li imate objektivne indikacije u vasem slucaju , ne gledaju se samo vrijednosti iz krvi nego i stanje djeteta, ali kazem da niti jedan dodatak nije potpuno bez nuspojava. U svakom slucaju gleda se korist u odnosu na moguce nuspojave.
    A gle, dobila je 2,5 ml dnevno. Imam povjerenje u pedicu tako da je valjda ok.
    ne gura ljekove i cjepiva bez veze.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •