Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Broj djece u vrtićkoj skupini/grupi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Ma ok je, kuzim ja da ih neće ipak stalno bit toliko. Ali je većinu vremena jedna teta na 15ak djece. A oni su skroz mali. Trebaju vise paznje nego veći. Moja ima 10 i pol mjeseci i ne zna piti iz čase, ne jede sama nista kompliciranije od keksa, ne sjedi na stolici, ne hoda, treba promjenu pelena svaka 3 sata, ima jos jedno spavanje ujutro... Tako da se brinem kako ce se moja mala mrva snaći tamo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj VeraM prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ok je, kuzim ja da ih neće ipak stalno bit toliko. Ali je većinu vremena jedna teta na 15ak djece. A oni su skroz mali. Trebaju vise paznje nego veći. Moja ima 10 i pol mjeseci i ne zna piti iz čase, ne jede sama nista kompliciranije od keksa, ne sjedi na stolici, ne hoda, treba promjenu pelena svaka 3 sata, ima jos jedno spavanje ujutro... Tako da se brinem kako ce se moja mala mrva snaći tamo.
    Moj E. koji je bio nehodač od godinu dana bolje se snašao u jasličkoj grupi nego L. koji je tada imao 2.5 godine i imao užasno dugačku i tešku adaptaciju. Snađu se oni. Te grupe imaju i krevetiće pa djeca mogu komotno spavati kad god tete primijete da im treba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •