Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Torta od sladoleda - je li netko radio?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Parfe? Koliko je komplicirano raditi parfe?

    a da ti ipak kupiš ledo? namackaj nešto po vrhu, da izgleda domaće, šta djeca znaju šta je domaće

  2. #2
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    8,507

    Početno

    Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    pomi, ja planiram radit ovo za vikend (samo bez ovih unicorn ukrasa)
    https://www.youtube.com/watch?v=WcanCJjj0qQ
    Hm. Ova boja je malo tu mač, ali naravno može i bez nje. Ali nisam nikad radila ništa sa želatinom, a neću biti raspložena za eksperimente tog dana.

    Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

    a da ti ipak kupiš ledo? namackaj nešto po vrhu, da izgleda domaće, šta djeca znaju šta je domaće
    Znaju, nisu tako blesava već smo razmatrali mogućnost ledo torte zapravo je osnovni nedostatak što smo procijenili da bi bila premala za 20-ak djece (inače bih je ja već nagovorila)
    tako da smo opet na planu A

    Ili bi mogla proći ledo torta za 20 djece?

  3. #3
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku

    Ili bi mogla proći ledo torta za 20 djece?
    nas je 13 u uredu upravo slistilo dvije ledo cheesecake

    ja sam prije sto godina radila neku sladoled tortu po receptu Ane Ugarković, dolje je bilo neko tijesto, gore debela krema i išlo je sve u zamrzivač. To smrznuto tijesto je bilo nejestivo tvrdo.

    inače kad radim cheesecake ne koristim želatinu (ali bude manja količina nego u ovoj u videu), a sir... prije sam stavljala svježi ali on mi je uvijek nekako sa grudicama i bude teži za jest, sada stavim ABC ili Philadelphiu, uopće ne smeta što su malo slani

  4. #4
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    inače kad radim cheesecake ne koristim želatinu (ali bude manja količina nego u ovoj u videu), a sir... prije sam stavljala svježi ali on mi je uvijek nekako sa grudicama i bude teži za jest, sada stavim ABC ili Philadelphiu, uopće ne smeta što su malo slani
    ja uvijek mascarpone

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •