Hm. Ova boja je malo tu mač, ali naravno može i bez nje. Ali nisam nikad radila ništa sa želatinom, a neću biti raspložena za eksperimente tog dana.
Znaju, nisu tako blesavaveć smo razmatrali mogućnost ledo torte
zapravo je osnovni nedostatak što smo procijenili da bi bila premala za 20-ak djece (inače bih je ja već nagovorila)
tako da smo opet na planu A
Ili bi mogla proći ledo torta za 20 djece?
nas je 13 u uredu upravo slistilo dvije ledo cheesecake
ja sam prije sto godina radila neku sladoled tortu po receptu Ane Ugarković, dolje je bilo neko tijesto, gore debela krema i išlo je sve u zamrzivač. To smrznuto tijesto je bilo nejestivo tvrdo.
inače kad radim cheesecake ne koristim želatinu (ali bude manja količina nego u ovoj u videu), a sir... prije sam stavljala svježi ali on mi je uvijek nekako sa grudicama i bude teži za jest, sada stavim ABC ili Philadelphiu, uopće ne smeta što su malo slani