j-la, ostala mi spojena zadnja riječ, SVE,a to ne spada u link pa zato valjda. to je onaj sexy slender wo, neko ga je već linkao prije
j-la, ostala mi spojena zadnja riječ, SVE,a to ne spada u link pa zato valjda. to je onaj sexy slender wo, neko ga je već linkao prije
spajka, tebe su gonili svi vrazi dok si trčala taj 12 min test! pejs ti je mrak mrakova!
krenula sam vježbati
i ne bi da ne znam kakve treninge ima, al odmah ko luđakinja išla raditi trening od Zhang
pola sam modificirala i smanjila na 2 runde
i mislim si, a šta je meni ovo trebalo, pa mogla sam i dalje ležati i tu i tamo potrčati za djecom
sad čekam upalu svega
i novi trening za sutra :trep-trep:
Rahela, je l imaš trening spremljen i koji dio tijela bi radila?
Da ti preporučim šta od Tati![]()
danas sam full body, sutra bih mogla noge i gujicu
http://www.lovingfit.com/exercises-w...ty-me-workout/
Ovaj je dobar.
meni danas paše samo meditacija sa adrienne
baš sam ljuta na sebe zbog te priče sa šećerom
bmt kao da ne znam koliko se loše osjećam kad sam na uh i jok, za sladoled bi gujicu prodala
neka mi je sad ovako
baš neka je
cure maratonke, pišite o pripremama, sve me zanima!
rahela, j-la, tigrić i svi vrijedni bravo!
Jucer jedan kratki workout, cca 15-20min, slide uglavnom.
Danas rest, sutra mislim da cu lagano trcanje i jedan sa girjama.![]()
Odradila trening, za ponovit..makar nije nimalo lak. Al sad mogu puna energije dalje skakat za njih troje![]()
Misliš u mojim godinama
nekako mi loše bez tebe (i tm u tandemu) u tu utrku, tražit ću te pogledom među trkačima oko sebe (Lili će mi naravno otperjat odmah). btw Lili hvala na odgovoru; ja sam treneru odmah poslala mail sa konfiguracijom terena na "mom otoku" i planiranim trkačkim rutama, čovjek će odmah na početku morati napraviti personalizirani plan za svaku od nas.
Rahela, evo i ovaj http://www.lovingfit.com/exercises-w...eyond-workout/
Sad sam ga završila. Ako ti izgleda na prvu težak, takav će ti biti i na drugu
Ali sreća pa pokazuje modifikacije, koje sam koristila tamo gdje zapnem.
J-la fakat imas energije poslije posla. Ja ovih dana samo dodjem doma i stropostam se u krevet.
A moram dijete pakirat ide kod frendice na more. No ja lezim ko trut i ne mrdam.
idem samu sebe nekako dignut iz kreveta.
MB draga nadam se da prezivljavas ovo ludo razdoblje![]()
aj lili, di ti je mladostodmarat odmarat ces kad umres
ja odradila 600km terena, stigma u zg oko 18.30 pa odmah u teretanu, tb s naglaskom na upper, prosetala pseto i sad kuham rucak za sutra. idem upalit komp jer moram jos posao dovrsit...
i tako, sutra je novi dan
Kad tebe citam ti si na nekom speedu![]()
magriz, posalji droge
J-la, taj linkani mi je jedan od drazih treninga :inlove:
I meni, i meni!
Hoću i ja ovo od Magriz!
Lili, dovučem se ko prebijena mačka, ali se tako osjećam i ostatak dana. Ako bi svaki put radi toga propustila vježbanje, onda bi jako rijetko vježbala.
Ovako stisnem i odradim.
Sani dobar je, ali potežak. Najdraža stvar je da tako brzo bude gotovo da nemaš pojma sta ti je noge i guzicu spopalo.
j-la stvarno si žilava, bravo!
nije lako voziti se svaki dan i biti toliko raspoložen za trening, ma bravo još jednom
magriz respect!
jučer ništa nisam odradila
bitno da sam tri druženja stigla odraditi![]()
nije mi bio dan a ništa bog te glavobolje koja me opet navečer uhvatila
evo jutros je nema
idem malo yoge baciti za dobar dan pa navečer trčanje-brdo
Ja cu samo rec da vam zavidim na svakoj odradjenoj vjezbi i svakom pretrcanom kilometru![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 07.07.2017. at 07:28
Zavidim na vašoj oragniziranosti. Ja na svaku naznaku pretpranog rasporeda odustajem od vježbanja. Sa 01.07. sam nažalost otkazala teretanu, u kombinaciji sa godišnjim odmorom mi je neizvedivo. Obečala sam sama sebi da ću vježbai doma. Sad sam na moru, prvi dan sam radila neki za noge pa popodne u hladu pogorila tako da ostatak tjedna samo plivam i ležim.
Za vikend se vraćam kući, čeka me ludi raspored na poslu i doma, al živim u nadi da ću barem nešto krenuti. Žao mi dva mjeseca kontinuiranog vježbanja upropastiti.
Flopi, Magriz je žilava, poslije dana kakav je ona juče imala, ne bih vježbala, sigurno.
MB, proći će ti ta frka!
Kosjenka, kod mene bar, nije pitanje organiziranosti, već prioriteta. Kuća mi izgleda kao da je nuklearka eksplodirala u njoj, peglanje je na minimumu a kuhanje se svodi na "snađi se" (ručak za dva dana, nešto mama, narudžba iz vana)
Ne dam im vježbanje, bolje se osjećam od kako sam ojačala. A mislim da i njih dvoje to primjete.
Posljednje uređivanje od j-la : 07.07.2017. at 08:06
J-La imaš pravo, no ni meni nije problem kuću ostaviti po strani. No ja sam si iz hobija natovarila vrt koji automatski povlači i zimnicu, kako imam i posao na dvije lokacije (jedna je doma pa često bude u raznim terminima, nemam baš neko radno vrijeme) često bude da do 23-24 čistim grašak, blanširammahune, pečem pekmeze i sl. Znam da za dobar trening ne treba više od 20 minuta ali treba ih pametno ubaciti u dnevni raspored pa ću biti sretnija i poletnija.
Al imaš pravo, u ova dva mjeseca sam se preporodila, učvrstila se, ispravila, ojačala...mada nisam volumena skinula ništa, no to je zadnje na listi prioriteta.
Sad sam tek toliko da se zna odradila jednu rundu gore linkanog tatianinog za guzu, nisam dugo s njom vježbala, mogla bih ponovo.
sinoć malo trx-a (https://www.instagram.com/p/BWLJG2pH...ia_clark&hl=hr)
satralo mi noge i dupe.
imala sam u planu još ali nisam mogla, prevruće mi je bilo.
danas dječici na more!!!
ja isto ovako ko ti. Uvijek će mi trening bit prioritet u odnosu na kuću
Al ovih dana baš nekako osjećam manjak energije (što je za mene quite unusual) pa sam počela uzimat i neke suplemente, glava me boli, noge ko od olova, nesnosna gužva na poslu, a valjda kad već znam da se bliži GO, ne mogu ga dočekat.
Snage za trening skupim tek kasnije oko 20:00h kad jedino i mogu trčat jer su mi vrućine ono ajmee...
Cure danas je p e t a k ! ! !![]()
Jutros započela dan sa 30 minuta laganog trčanja, predivno ali i u 6 poprilično toplo. I još je petak.
MB, probaj ipak ubacit ponekad lagano trčanje u zoru, to čovjeka zaista više odmori nego umori. No ako ne možeš, nemoj![]()
cure, naklon svima za vjezbanje!
MB drz se!
i moram pohvaliti Sani, zena je ono - woooow! sami misic
a i ova rahela sto kao ne vjezba - totalno sumnjam...i ja bih tako nevjezbala i tako izgledala![]()
kjb bi ja u zoru al kad nikad ne zaspem prije ponoc-1, malo mi je spavanje do 6 :/
meni nije uopce kuca prioritet, nego ne stignem od posla. jbg sezona mi je takodjer full time job :/ pa ispadne da imam dva![]()
najmanje radim po kuci, vecinom muz kuha, cimavica mi prostre/pokupi robu, opere sudje, maza usisava i baca smece, njih dvoje se podile cistit za mackom...
ja doslovno za vikend operem wc i pod te promjenim posteljinu.
MB
odlicna podjela posla po kuci.Svidja mi se.
zeno s 2 posla cuvaj mi se![]()
Magriz svaka čast!
Dnevno predjem oko 120 km, i još 8 sati na poslu, ako mi se uz to poklopi i malo sna, preskačem vježbanje.
To će eto biti danas. Trebao je biti cardio, ali nespavanje tokom sedmice najviše petkom osjetim.
MB![]()
Ja danas isto nisam trenkala, a cudo planova sam imala.
Sutra je novi dan :scarlet:
magriz i j-la za kilometre![]()
zhang naravno da je, to ja sebi svaki dan kazem![]()
![]()
Lilinekima se svidja malo manje al sta cu im ja
![]()
MB, fakat si to super delegirala
I nemoj se zivcirati oko vjezbanja, koliko stignes, stignes.
j-la,![]()
Danas se vadi a ima valjda spremne treninge od kojih bi nam mozak otkazao.
Ja sam danas tatin upper.
Makar od jucerasnjeg treninga imam blagu upalu, hvala Zhang![]()
bravo Tatiana club
u to ime i ja danas sitnim korakom krećem u te vode
počet ću s izazovom za guzu koji sam htjela već odradilti ali me smelo ovo s laktom
nije ništa smrtonosnopa sam se malo opustila
lateralni epikondilitis iliti teniski lakat
u pon. idem još fizijatru ali mi je kirurg preporučio traku I normalni nastavak aktivnosti
naravno, da sam tada poštedjela neko vrijeme ruku ne bi ni potrajalo ovoliko, al ajde, ša sad...
nego što se trčanja i vrućine tiče baš mi se neda
sva se zajapurim I gori mi glava, ono kao da će prsnuti svaki tren...
onda morala bih u 9 navečer ići a to odbijam, u to doba samo knjige mogu prožvakati
imam drugi tjedan neku utrku lokalnu na 15 km, ma brijem da ću otrčati kad dođem tamo
ne zamaram se previse pripremama
očito
mb super si ti to delegirala, a što bi drugo u takav tempo...
magriz stvarno si zmaj!
Sani je mrak mrakova, baš onako kako treba
j-la I meni je taj petak nekako najslabiji, baš me snaga napusti
nek si odmorila...
Flopi, super stav za trku, a sigurna sam da ces otrcati bez problema.![]()
Drago mi je da problem s laktom nije smrtonosan![]()
Fizijatar ce ti mozda neke vjezbice pokazati.
Ugl, drzim fige da vise ne boli.
Ja se divim mb, ja bi popucala po savovima uz toliko posla i obaveza.![]()
Ma strasne ste sve! J-la i magrizza silne km koje odvozite u danu.
Budila se nocas zbog vrucina pa nisam ni otisla na trening jutros.to sam odlucila nocas oko 3:30h da se ne dizem u 6h i nesto.sutra cu solo odradit..
A sad odjava preko vikenda, uzivajte mi.
Sani i sve ostale vrijednice bravoo!!!
Ja plivam i plivam i plivam....
I sanjam da mi jednog dana uspije biti dva mjeseca na moru...
prijavak
tatianin izazov a guu day 1
yoga 20 min
ugodan vam i lijep vikend želim!
P.S. ako netko slučajno ima kefira nek mi se javi
spasilo bi me koje zrnce
cmok
Seni, imamo iste snove
Flopi, prava si profićka! Ajd sad znaš da nije strašno. Sviđa mi se tvoj stav za utrku
Čini mi se da je ovaj vikend, danas ili sutra, Tanginoj B. rođendan!
Tang jesam pogodila? Sretan rođendan slatkoj B
Danas real time cardio 6. A sad se prepuštam čarima vikenda i bezbrojnom mamakanju!
Seni, ja te potpisujem. Spletom raznih okolnosti, ja cu dosta biti na moru, vecina godisnjeg. Isprekidano doduse, ali svejedno je divno.
A vezano uz treninge, jutros sam odradila svoj.
Pi*ka mi materina. Eto toliko![]()
I, flopi, super za laat. Sad bar znas sto je i kako hendlati dalje.
I izazov za dupe se super uklapa u tu situcaiju.
zhang![]()
flopi, super za lakat, polako sad
j-la, mi smo od sinoc u punom sastavu...i ja se prepustam carima beskrajnog mamkanja
seni, meni bi bio dovoljan i tjedan na moru...ali solo
tu mislim i bez mm-a, lol