Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: Pocetci izdajanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    zapravo, ne mislim da ona " nije spremna za dojku". Mislim da ona nije jos spremna pojesti cijeli i kompletni obrok bilo kako bez sonda. Jos nije naucila i jos se nije dovoljno oporavila.
    Slazem se sa ovim. Greska je TGA, veliki ASD i single koronarna arterija. Saturacija je 100%, nalazi su uredni.

Doktor je ujutro rekao da joj izvade sondu i da pocnemo sa dojenjem ili bocicom kako vec zelimo.
    Na kraju ispada da ljepse hvata bradavicu, bocicu ne zna vuci. Doji 10-15min, cujem gutljaje i onda zaspe.
    Nakon toga iz bocice jeeedva 20ml povuce i spavanje do sljedeceg hranjenja. Do sad je na sondu dobivala 45ml, i vise me ne brine ni ta bocica koliko mi je zapravo bitno samo da dovoljno pojede.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Sara83 prvotno napisa Vidi poruku
    Slazem se sa ovim. Greska je TGA, veliki ASD i single koronarna arterija. Saturacija je 100%, nalazi su uredni.

Doktor je ujutro rekao da joj izvade sondu i da pocnemo sa dojenjem ili bocicom kako vec zelimo.
    Na kraju ispada da ljepse hvata bradavicu, bocicu ne zna vuci. Doji 10-15min, cujem gutljaje i onda zaspe.
    Nakon toga iz bocice jeeedva 20ml povuce i spavanje do sljedeceg hranjenja. Do sad je na sondu dobivala 45ml, i vise me ne brine ni ta bocica koliko mi je zapravo bitno samo da dovoljno pojede.
    Meni se cini da vam ide super.

Iz moga bolnickog iskustva ( moja kcer je rodena sa samo jednom klijetkom i imala je prvi zahvat u dobi od 4 tj.)
    djeca su lakse prihvatila dojku nego bocicu nakon sonde i intubiranja, ako je majka imala dobro uspostavljenu laktaciju i dobar refleks otpustanja mlijeka.
    Djeci je teze vuci na bocu nego samo gutati kad krene refleks otpustanja. Osim toga nisu bas ludi za silikonskom dudicom nakon sonde i intubiranja ( osjecaj plastike u ustima).
    samo polako i opusteno, sve ce se to sloziti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •