Stranica 177 od 310 PrviPrvi ... 77127167175176177178179187227277 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,801 do 8,850 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

To je bilo uz dane implatacije ili kasnije?
    Meni danas famozni 4—i dan (odnosno bit ce popodne).
    Sutra cu probat pišnut. Mislim da necu duze od toga izdrzati. Osjecaj pozitive je spasnuo i moram znati koja je situacija.
    Nadam se lijepim ivinim i malabebičinim rezultatima danas

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Imam minus a i krvarenje je krenulo.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

maritas ne vezano za implantaciju, kasnije. Ako ti se sutra ne pokaže sjena nije to ništa čudno. Ja sam imala twinse i visoku betu pa je bila sjenina sjena u pitanju.
    mala-bebica zao mi je.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Iva, kakva je beta?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    maritas ne vezano za implantaciju, kasnije. Ako ti se sutra ne pokaže sjena nije to ništa čudno. Ja sam imala twinse i visoku betu pa je bila sjenina sjena u pitanju.
    mala-bebica zao mi je.

Hvala, vise sreće, nadam se, jedan drugi put... Kada nakon et-a moram dobiti, imam luđačke bolove, da li je i ostalima slično?
    Inače, kada moram dobiti nije nešto jako bolno

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ajoj. Baš mi je zao. Grlim
    Nisam ti htjela davati još savjete za zg, ali sad mogu, svakako pitaj u klinici da li imaju sugestiju za smjestaj. Nisi ti jedina kojoj treba. Pogledaj i na google map pa zovi. Ja sam tako za jednu noc sto mi je trebalo. Zvala i prosla jeftinije. Ima u zg dosta smjestaja. Na bookingu imas lijepo napisane i adrese za razliku od airbnb. Ako ti treba taxi, koristi cammeo jer su najjeftiniji i imaju vise vozila pa brže dodju. Jeftiniji je i eko taxi ali imaju manje vozila pa nekad te i odbiju. Njihovi auti su udobniji.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Nije nisra strasno ta razlika. Meni je isto tako, i bolniji i obilniji menzis. Imamo drukciju koncentraciju hormona, pa vjerojatno zato.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mala-bebica, zao mi je

Bas sam upoznala par cura na stimulaciji, koje su unajmile apartmane u blizini Petrove.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Cure moje hvala vam, s vama je sve lakse! Grlim!!! I cekam ostale testice i bete

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Pozdrav cure evo da se i ja priključim meni je danas 8 dnt bio je fet 5.dan blastice dvije

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ej ja imam jedno djete normalnim putem nismo ni znali da imamo problema to smo skuzili par GOD poslje los spermiogram nikako nismo mogli dobiti drugo djete
    Bila sam na dvije inseminacije ništa.
    2 ivf-a stimulirana ICSI ništa.
    Sad 3 ivf odgođen transfer jer imam svaki put hiper tako da je sad bio fet pauza je bila 2 mj nisam trebala ništa za zadebljanje endića sve prirodno danas brojim 8 dnt simptoma- odma drugi dan su me počele boliti (.)(.),trbuh isto stalno koda ću dobiti i jajnici a nije bilo nikakve stimulacije jedino sam nakon transfera počela uzimati duphaston jer mi od utrogestana izbije urtikarija alergija
    Beta mi je u četvrtak to će biti 14. dan nakon transfera

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ja sam prvi put nakon stimuliranog napravila 3 mj pauzu,sljedeći je bio veliki hiper 19 j.st i radili su mi transfer sto mislim da nije bilo dobro bolje da su zamrznuli nakon toga 6 mj. pauze onda opet stimulirani ali hiper pa odgoda transfera stim da sam nakon drugog postupka promjenila doktora

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ej curke stalno moram čekati odobrenje postova pa mi poruke kasne neznam zašto to toliko traje

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Draga Martilala dobro nam dosla,
    traje jer moderatori su ljudi sa svojim poslovima, obitelji i svim drugim interesima kao i forumasi

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Evo da se javim napravila sam test i pozitivan je poprilično sam van sebe od emocija ali moram još par dana pričekati betu

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Bok marilala
    Imas kakvih simptoma?
    Kolko ces još čekati do testa?
    Googlajuci sam dosla do podatka da ako nema bete 12—i dan od punkcije, da je nece ni biti. Nece mi kopirati link. To je sa stranice neplodnost.hr
    Sto mislite o tome?

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Evo mojih simptoma drugi dan nakon transfera 2 blastice počeo me boliti trbuh kao da ću dobiti i jajnici isto tj vise desni sa kojeg je i bila ovulacija par dana prije
    Iscjedak stalno bijeli kremasti pa prešao u sunčani prije dva dana
    Jučer me tlak mučio inače imam niski ali cjeli dan mi se vrtilo na mahove
    Glad malo izraženija nego inače
    Nervoza nikakva i bol u (.)(.) isto od transfera onak u žlijezdama nisu mi nabrekle
    Od lijekova ovaj puta ništa nisam uzimala ni dobila osim duphastona i to sam počela nakon transfera
    Danas 8 dnt a 13 dno test POZITIVAN
    Beta sljedeći tj
    Poprilično sam Uzbuđena i uznemirena i neznam ni sama

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Meni je ovo fet postupak znaci smrzlici

stela10 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Cure cestitam. Sretni dalje

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Čestitam Kako došla, tako i otišla Uzivaj u plusu, jupiii
    Hrpa simtoma si imala.
    Znači potvrduješ da je dovoljno čekati 8 dana
    Ja uglavnom ležim i hodam po stanu i pokusavam neki simtom nanjušiti. Išla prije na kat niže i spotakla se (promasila stepenicu) i onda sto filmova po glavi i ode u vjetar moje umjereno mirovanje. Tjesim se da je veci pritisak za stomak slijetanje avionom.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure evo da sluzbeno javim moja beta je 5.
    ponovno me moj osjecaj nije prevario.
    mala- bebica zao mi je
    Treba uzeti malo vremena,odtugovati, isplakati se koliko god treba ali ne gubiti nadu.
    sto sam sve prosla do sad , toliko prepreka, jednom ce se sve lijepo posloziti, u to vjerujem .ovo je jos samo jedna prepreka do cilja.
    U 9mjesecu idem ponovno u stimulaciju , nemam vise smrzlica, cula sam se sa doktorom, sve smo se vec dogovorili.
    cure hvala na ohrabrenju, zaista ste divne!

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Iva

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Citiraj maritas prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam Kako došla, tako i otišla Uzivaj u plusu, jupiii
    Hrpa simtoma si imala.
    Znači potvrduješ da je dovoljno čekati 8 dana
    Ja uglavnom ležim i hodam po stanu i pokusavam neki simtom nanjušiti. Išla prije na kat niže i spotakla se (promasila stepenicu) i onda sto filmova po glavi i ode u vjetar moje umjereno mirovanje. Tjesim se da je veci pritisak za stomak slijetanje avionom.
    Ja ti bas i nisam mirovala šetala sam išla na kave pomalo čistila kuhala peglala 3 sata jedan dan tako da možda je bolje kretanje
    Ako nije kasna implatacija očito test može pokazati već 8 dan nakon transfera ali kod mene bi mogli biti twinsići kako GOD nadam se da će i Beta to potvrditi

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Curke nadam se da će i vama biti pozitivno kao i meni

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Citiraj iva777 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo da sluzbeno javim moja beta je 5.
    ponovno me moj osjecaj nije prevario.
    mala- bebica zao mi je
    Treba uzeti malo vremena,odtugovati, isplakati se koliko god treba ali ne gubiti nadu.
    sto sam sve prosla do sad , toliko prepreka, jednom ce se sve lijepo posloziti, u to vjerujem .ovo je jos samo jedna prepreka do cilja.
    U 9mjesecu idem ponovno u stimulaciju , nemam vise smrzlica, cula sam se sa doktorom, sve smo se vec dogovorili.
    cure hvala na ohrabrenju, zaista ste divne!

Bas mi je zao ali nema predaje glavu gore i nedaj se i ja sam imala 2 neuspješne inseminacije pa 2 neuspješna ivfa i hiper i ležala zbog toga tjedan dana u bolnici mi žene smo jake možemo mi to,moja prva trudnoća je bila prije 8 i pol godina nema odustajanja

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sigurno samo lezanje nije ok. Napravim ja koraka po kuci, ali kad psihicki me dotuce kad se udarim, kad me decko preplaši, kad kao sad tata dok me vozi u apoteku i naglo zakoci... Mene bi trebalo u neke toplice poslati :D
    Btw. Ne zna sto mi bi, ali negdje procitala da je gravignost mini ok test, i kupila ga, ali on reagira tek iznad 25...
    Decko umro od smijeha kako sam smotana, a meni se ne ide ponovo u grad.
    On je sav pozitivan jer nemam pms. Nama je slijedecih 24h kriticno jer sam oba puta prokrvariila tako. Napredak ce biti i da mi ultragestan odgovara vise od crinonea
    Posljednje uređivanje od maritas : 14.07.2017. at 20:51

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Sigurno samo lezanje nije ok. Napravim ja koraka po kuci, ali kad psihicki me dotuce kad se udarim, kad me decko preplaši, kad kao sad tata dok me vozi u apoteku i naglo zakoci... Mene bi trebalo u neke toplice poslati :D
    Btw. Ne zna sto mi bi, ali negdje procitala da je gravignost mini ok test, i kupila ga, ali on reagira tek iznad 25...
    Decko umro od smijeha kako sam smotana, a meni se ne ide ponovo u grad.
    On je sav pozitivan jer nemam pms. Nama je slijedecih 24h kriticno jer sam oba puta prokrvariila tako. Napredak ce biti i da mi ultragestan odgovara vise od crinonea
    I ja sam svaki put dobila prije a sad sam kupila onaj najjeftiniji test iz dm 30 kn dva komada First sign tako nešto se zove i evo nadam se da će mi i Beta biti dobra probat ću test ponoviti u nedelju

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Koji ti je dan nakon transfera i kakva ti je stanica vrscena

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Iva,
    Zao mi jeee ! Navijam za iduci postupak da uspijee !

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Meni je tek danas 4—i dan nakon transfera. U pon je popodne je bio transfer. Vracene su dvije blastice, jedna lijepa, jedna malo manje. ET je bio. Ja imam vec dosta godina (39) i uz lose jajne stanice, vjerojatno i manjak progesterona jer su mi sad narasle cice tako da stanu u grudnjak koji sam nekad nosila. Zadnjih godina ne nosim grudnjake nego one sportske. Ako i u pon bude negativan, popit cu još taj dan ultragestan da popodne na moru budem komad :D
    Nazalost zaledene su dvije morule, upitne kvalitete, pa je stres još veći.
    P.s. iva zaboravih reci, jako mi je zao. Bila sam uvjerena da ces imati lijepu betu

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Gravignost mini negativan i najgori simtpom pms—a je tu: vidim prasinu svugdje i najradje bi krenula cistiti. To mi se događa samo u pms. Inače ne volim čistiti.

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ajde cure nemojte se još predati ja sam napravila test misleći kako neće ništa biti ima i kod vas još nade

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Gravignost mini negativan i najgori simtpom pms—a je tu: vidim prasinu svugdje i najradje bi krenula cistiti. To mi se događa samo u pms. Inače ne volim čistiti.
    Ponovi sutra i prekosutra test.
    Rano ti je za otpisati sve uz test te osjetljivosti.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Ponovi sutra i prekosutra test.
    Rano ti je za otpisati sve uz test te osjetljivosti.

Slazem se. A ako je to test za koji sumnjam da je, nisam sigurna da ocitava i betu od 25, vec tek dosta vecu.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Martilala , imas +!! odlicno !
    ma naravno da nema predaje .iskoristit cu vrijeme do 9 mjeseca da malo poradim na sebi u smisli jacanja imuniteta i da dobijem bar 5 kg.Postupci me iscrpe fizicki jednostavno izgubim svaki put par kg .
    Uzivat cu sa dragim , malo ppsao malo more ....
    maritas, rano ti je za test svakako , razumijem te da si luda od simptoma , ali to je toliko razlicito da zaista tesko mozemo ista uciniti da uspjeh bude uspjesan.
    Ako je embrij dobar primit ce se mirovali mi ili ne .
    Nadam se da ces nas iznenadi sa lijepom betom.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ma znam da da nije još otpisano. Samo taj test sam imala. Veceras kupujem bolji.
    Ali taj simptom pms—a me plasi. Poluzatvorenih ociju sam vec htjela cistiti.
    Danas je mami smjena gostiju, pa su jedni dosli vec u 8, pa malo njima objasnit gdje, sto i kako i odmah mi je dan vedriji.
    Mi smo isto odlucili ici par dana na rab, pa sad to kombiniramo.
    Malo se grizem sto sam zbrzala sa zagrebom. Trebali smo odmah u cesku. I to najviše radi testova na embrijima koje oni rade. Danas cu se malo maknut od interneta, trebam malo skulirati. Hvala vam cure. Ja cu vam biti uvijek zahvalna za potporu koju sam dobila od vas. Rijetko se vidja dobrota kao vasa

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Maritas, ja jos uvijek vjerujem u pozitivan ishod kod tebe, tako da samo strpljenja i ponovi testic!!!
    Poslat cu ti pm

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ma znam da da nije još otpisano. Samo taj test sam imala. Veceras kupujem bolji.
    Ali taj simptom pms—a me plasi. Poluzatvorenih ociju sam vec htjela cistiti.
    Danas je mami smjena gostiju, pa su jedni dosli vec u 8, pa malo njima objasnit gdje, sto i kako i odmah mi je dan vedriji.
    Mi smo isto odlucili ici par dana na rab, pa sad to kombiniramo.
    Malo se grizem sto sam zbrzala sa zagrebom. Trebali smo odmah u cesku. I to najviše radi testova na embrijima koje oni rade. Danas cu se malo maknut od interneta, trebam malo skulirati. Hvala vam cure. Ja cu vam biti uvijek zahvalna za potporu koju sam dobila od vas. Rijetko se vidja dobrota kao vasa
    Gdje ZG si isla

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Maritas mislim da si ipak malo prerano radila test nemojte ih raditi prije 8 dana i to ako su bile blastice

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

maritas, najbolje se malo zaokupirati s necim, setnje, kave, sve sto te opusta, dani brze prolaze pa manje mislimo o simptomima.
    znas i sama da su simptomi trudnoce i pms dosta slicni.
    ja ti od srca zelim najbolji ishod!

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Maritas svakako nam se javljaj ja se nadam da će ti ishod biti pozitivan

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Nije pozitivan. Kupio mi dragi najskuplji test u ljekarni (na kojem ne piše koje je marke). Izvadio ga iz kutije da može ga stavit u đep i van sa njim. 80—tak kn.
    Ja imala temperaturu i glavobolju jucer popodne i morala ostat kuci. Sada je nema i imam 36.13 C, tako da ni temp nije dobar znak.
    Ali prezivjeli smo 5—i dan bez krvarenja, što je napredak za mene. Ako se dvoumite izmedju crinone i ultragestana, ultragestan je po meni bolji

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Maritas, polako. Ne zuri. Vjerujem da ti je veliki napredak prezivjeti 5ti dan bez da prokrvaris. I bas zato, ne zuri.
    P.S. Nije uLtragestan vec uTrogestan. Neki nisu skloni davati ijedan progesteron osim utrogestana jer je on prirodni oblik. No, na kraju sve to ovisi o dr i eventualnim uvjetima kod svake od nas.
    Take it easy

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Maritas, ja i dalje vjerujem u tebe! Samo si daj vremena, ipak si hrabra kad si krenula s testiranjima!
    Sto se tiče utrica i Crinonea, jednom sam koristila Utrogestan i taj put sam imala najveće bolove toliko da sam mislila da je vanmaterična, a ostale pute Crinone i isto sam imala bolove ali puno manje i krace dana su me drzali. Bez obzira mislim da cu sljedeći postupak ipak Utrogestan eventualno u kombinaciji sa gelom, vidjet cu sto ce reći.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Rominka, vidim da si i ti Hashi, na kojoj si terapiji i kod kojeg endo., jesu li probali sta mjenjati s obzirom na postupke? Mislila sam sad na kontroli predložiti neke promjene iako ne znam ima li sam lijek koji uzimam veze sa ishodima postupaka, isto vjerojatno da li je Eutyrox ili neki drugi...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mala-bebica, vodi me jedna odlicna dr u Puli. Tek s njom su se stvari poslozile, i unatoc zadnjem neuspjehu, ja se nisam dugo vremena ovako dobro osjecala. Napokon smo na pravoj dozi, uz redovitu konzumaciju magnezija (a to nema veze, direktne, sa stitnom) koja je u konacnici rezultirala dobrim stanjem organizma. Nista ne mijenjamo, jer mi je najbitnije imati pod kontrolom, sto smo postigli. Ne znam kamo bi nas promjena odvela i cime bi rezultirala.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Mala-bebica, vodi me jedna odlicna dr u Puli. Tek s njom su se stvari poslozile, i unatoc zadnjem neuspjehu, ja se nisam dugo vremena ovako dobro osjecala. Napokon smo na pravoj dozi, uz redovitu konzumaciju magnezija (a to nema veze, direktne, sa stitnom) koja je u konacnici rezultirala dobrim stanjem organizma. Nista ne mijenjamo, jer mi je najbitnije imati pod kontrolom, sto smo postigli. Ne znam kamo bi nas promjena odvela i cime bi rezultirala.
    I ja sam u Puli pa zato pitam kod koga si, ako ti nije problem na pm.

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Pozdrav svima. Evo mog prvog posta Danas sam bila na ET 2 blastociste vrlo dobre kvalitete. To mi je prvi transfer (prvi put nije došlo do oplodnje) i sva sam u panici kao i svi. Nismo dobili smrzliće.
    Brine me što zbog utrića ne mogu na wc, baš imam pravi zatvor, a danas kad sam bila na transferu sam to rekla doktoru, na što je on rekao da uzimam Mg. Naravno da ništa ne pomaže, strah me će to imati utjecaj na implantaciju, stomak mi je kao u 5.mjesecu trudnoce, koma... Jel imao tko slična iskustva?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Krenuo rozi iscjedak. Dan duze smo izdrzali. Sutra ujutro cu još napraviti test. Više radi doktora, nego radi mene.
    Danas sam imala gadnu migrenu. Cak i povracala. Srce mi place kolko je moj decko bio uvjeren da to dobar znak.
    Uzet cu još veceras utragestane. I ujutro. Da imam vise vremena da razmislim da li da odem na hsg (ako uopce ce ga raditi ovaj mjesec u bolnici).
    Najtuznije je to da mi se ni ne ide po morule koje imamo. Izgleda mi besmisleno

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Krenuo rozi iscjedak. Dan duze smo izdrzali. Sutra ujutro cu još napraviti test. Više radi doktora, nego radi mene.
    Danas sam imala gadnu migrenu. Cak i povracala. Srce mi place kolko je moj decko bio uvjeren da to dobar znak.
    Uzet cu još veceras utragestane. I ujutro. Da imam vise vremena da razmislim da li da odem na hsg (ako uopce ce ga raditi ovaj mjesec u bolnici).
    Najtuznije je to da mi se ni ne ide po morule koje imamo. Izgleda mi besmisleno
    Ajde glavu gore.
    Ne prekidaj terapiju dok ne izvadiš betu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •