Cure,danas nam je 21+2tt.
Jucer smo dosta dugo pjesacili po Zumberku.
Jel to moglo naskodit bebacici?
Nekako minje od jucer mirna....tu i tamo ju osjetim ali njezno,par udaraca kroz dan.
Cure,danas nam je 21+2tt.
Jucer smo dosta dugo pjesacili po Zumberku.
Jel to moglo naskodit bebacici?
Nekako minje od jucer mirna....tu i tamo ju osjetim ali njezno,par udaraca kroz dan.
Evo mene napokon,otišli na hitnu oko pola 6,pa su nas odmah poslali na odjel ginekologije. Doktor je bio sjajan ,zbilja mi je sve dugo i strpljivo objasnio, krvarenje je tamo prestalo , bebice su dobro,ali imam hematom ,uglavnom sad sam na strogom mirovanju i u ponedjeljak idem kod svog doktora da mi otvori komplikacije ili bolovanje . Nadam se da bude sve u redu ,cure puno hvala na podršci i savjetima puno je lakše .
Ne mislim da joj je moglo naškoditi pješačenje. Ako nemaš kontrakcije, trebalo bi bit ok.
Hadasa,
Glavno da je sve s bebama ok.
Jesi u Petrovoj bila na hitnoj??
Gdje se nalazi hematom??
Ne mono bila sam u svom gradu,mi smo skoro 2 sata od ZG ,vjeruj mi ne bi tako daleko išla . Sad mi je samo malo problem naći zamjenu za posao ali snaći ćemo se nekako ,samo da sve bude okNa poslu mi je stvarno ok,jučer imali dosta gosti s dosta djece i mislim da me to malo iscrpilo,od sad samo lagano,nikakve obaveze si ne stavljam u plan .
Hvala cure
Uvijek nešto sa mnom,baš da ne ide po planu .Ali evo doktor me je dosta umirio,imao strpljenja mi objasniti i stvari koje ga nisam ni pitala.
Puno to znači, dok si netko da truda. Još mi je rekao vidimo se na porodu ,bilo bi stvarno dobro da dođem kod njega jer mi se svidio kao doktor i čovjek.
Nadam se da osim tlaka i mučnine ne bude više nikakvih ozbiljnijih problema.
Iduci tjedan u utorak
Mene nije frka, imam babywatcher, srceko cujem. Mala udara povremeno. Pa se nadam da je i ostalo dalje ok
Sutra idem na OGTT![]()
Posljednje uređivanje od Vrci : 17.07.2017. at 16:30
Aha. Prva dva puta u 13tt, sad je svaka 4-5 dana, al osjetim![]()
Ta-daaamm!
Stigla sam.
40+ godina, druga trudnoća, spontana, 4-godišnjak iz IVF-a.
Strahova i strepnji na lopate, stoga se i prijavljujem tek sad, u 22 tt.
Primite me, rođeni!!
O pa cestitam Argente!!!!
Hm mozda sam i ja osjetila jucer cak dva puta, mislila sam da je nemogu da je jos rano,al nije svaki dan.
Nisam Vrci ali mislim da 13tt znaci 13+xx, onaj tjedan u kojem si oznacava broj tjedana koji su prosli plus dodatne dane, tako mi je doktor objasnio, ako to opce pitas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stvarno se može osjetiti beba tako rano?
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Može, imam više iskustava
Ja sam i prvu osjetila negdje s 15tt.
Ne kuzim, a doktor mi je bas tako objasnio :/ haha evo ucim svaki dan nesto novo.
Uglavnom ja bebu jos ne osjetim uopce :/ a sad sam 16+3
Ovo pise na netu:
Trudni ste onoliko tjedana koliko ste ih završili, ali ste u tjednu pred sobom.Na primjer, ako ste trudni 14 tjedana + 3 dana, trudni ste 14 tjedana, ali ste u 15. tjednu trudnoće.
Znaci to nije tocno? :/
Tocno je
Ali to je razlicito od onoga sto si gore napisala
Na 14+3 si trudna punih 14 tjedana, ali si u petnaestom tjednu trudnoce
Vrci je napisala U trinaestom tjednu, sto bi znacilo 12+x
Recimo, ja sam rodila u 39.tt, a rodila sam na 38+3
Znaci, punih 38 tjedana i jos 3 dana
Ginger - aha mislile smo isto samo sam ja mislila da je 13+xx kao 13.tjedan, da se tak veli... Kontam sada![]()
To je kao što naši stari govore nakon što navršiš recimo 29 godina - sad si u tridesetoj![]()
Da, to mi u tom slucaju ne pase, haha
Da vas pozdravim iz predradaone. Jutros oko 4 krenule ozbiljnije i guste kontrakcije, budim muža a on mene pita da kaj je, rekoh biseru moj blesavi a što može biti. I tako smo krenuli, kada legnem onda malo popuste pa zato sada hodam da pomogne sile teže. Za sada 4 cm otvorena i ceste kontrakcije. Nadam se da nećemo dugo.
Zibba, sretno!
Ekipa, hvala na dobrodošlici.
Đinđo, čeka se braco.
evo da se i ja tu "prijavim".. Trenutno 17+1, još ne znam spol. Ali pošto sam valjda neka vrsta "control freak"-a a sada ne mogu baš puno toga kontrolirati, puna sam strahova i strepnji. I moram reći da mi čitanje ovog foruma pomaže jer vidim sa nisam jedina i da su moji strahovi i tuđi strahovi.
Vrci- joj ja bi isto tako nešto da čujem srčeko. To si stalno razmišljam. Kao možda bi me malo smirilo kad bi čula srčeko i znala da je sve ok... a možda bi mi postala i opsesija... hehehehe
Zibba sretnooo!!!
Argenta dobro došla! Veselim se da nisam najstarija ovdje
Jučer sam bila dati krv za nifty. SAD treba dočekati rezultate, rekli su mi da može i malo duže potrajati posto su godišnji. Ja ne znam kao cu to preživjeti. Inače u nedjelju sam vidjela kap krvi i nekakvu kao zilicu na gaćicama i umrla od straha. Cijeli dan sam trčala na wc ... Na kraju sam zaključila da je od toga sto sam se malo ogrebla noktom dok sam stavljala vaginaletu . Išla sam malo i u shoping, trudnicke hlače nema ispod 300 kN! Nisam izdržala, kupila sam za bebu malu malu kapicu.
E da, ja mislim da već osjetim bebu (12tt) kad ležim na leđima. U prošloj t sam osjetila sa 13 tj. Uglavnom, sto vise trudnoća to se ranije osjeti.
Zibba - sretnoooojavi nam se
Ja jucer pricala da ne osjetim bebu i navecer me bas jako udario u trbuh da sam imala osjecaj da se nekaj pomaknuloPredivno
ja bi jos
Zibba sretno! Nek bude brzo o bezbolno!
Argente draga i ovdje nam dobrodosla!
MonaLi, uzivaj u pokretima!
Moj pisulinac je vec toliko jak da je jucer i tatu udario u dlan i to bas posteno![]()