-
bassss jesam nervozna...mojr dijete se uvijek razboli bas tada kad ne treba..jos uz to nikad se ne osjeti prije (malo smrce naprimjer ili nesto) ..vec jedan dan sve ok i noc super a ujutru..koma..bas da mi ne pomaze nista osim doktora..odma jaka temperatura..sa sirupom cepicem ne silazi..ma svasta :/// dva puta sam vec odgodila putovanje jer je se razbolio i vodala sam ga doktorima i stvarno nebih imalo smisla da ga bolesnog nekuda vodim.
ovaj put sam rekla idem! nemogu vise izdrzat u gradu u stanu....lakse mi je jednostavno ako znam svaki detalj i idemo i schluss ..ja se nadam da ce sve proc kako treba.
jednostavno nisam htjela da neko ima dojam da mislim da neko nije civiliziran jer zivi na otoku ili da nekoga omalozavam..bas naprotiv..blago vama koji imate more ispred kuce..nista ljepse od toga!
ovde je jednostvno drugacije..nikakva turisticka ambulantna ili dom zdravlja..ako nesto bude u bolnicu i gotovo.
I to sa dom zdravlja sam slucajno procitala na forumu pa da pitam..nikad mi to nebih palo na pamet..ja bih otisla odma u rijeku u bolnicu ..kad sam sama ljetovala nije mi bilo ni na kraj pameti takva pitanja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma