Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Curke, evo mene opet s pitanjima.
    Iščekujem datum vađenja hormona i imam problemčić. Naime, u mom mjestu življenja ne vadi se slobodni testosteron niti trombofilija...upućena sam u Split. E sad...zovem veća danima i ne mogu na navedene brojeve nikoga dobiti, a bitno mi je jer su mi savjetovali da nazovem za eventualni upis. Može li mi tko pomoći s nekom info gdje točno trebam ići, koga zvati, znate li da li se potrebno upisati...ne bih zaista da mi propadne mjesec i sve se odulji nepotrebno...

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, evo mene opet s pitanjima.
    Iščekujem datum vađenja hormona i imam problemčić. Naime, u mom mjestu življenja ne vadi se slobodni testosteron niti trombofilija...upućena sam u Split. E sad...zovem veća danima i ne mogu na navedene brojeve nikoga dobiti, a bitno mi je jer su mi savjetovali da nazovem za eventualni upis. Može li mi tko pomoći s nekom info gdje točno trebam ići, koga zvati, znate li da li se potrebno upisati...ne bih zaista da mi propadne mjesec i sve se odulji nepotrebno...
    U Splitu se ne moraš naručivati za vaditi krv. Sve to možeš obaviti u krugu Firula. Koliko se sjećam hormoni se vade na odjelu za nuklearnu, a pretrage za trombofiliju na patologiji. Prvo obavi hormone jer tamo bude gužva, mislim da oko 7:30 počinju vaditi krv, a nakon toga idi na patologiju jer tamo uglavnom nema čekanja.

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Inso prvotno napisa Vidi poruku
    U Splitu se ne moraš naručivati za vaditi krv. Sve to možeš obaviti u krugu Firula. Koliko se sjećam hormoni se vade na odjelu za nuklearnu, a pretrage za trombofiliju na patologiji. Prvo obavi hormone jer tamo bude gužva, mislim da oko 7:30 počinju vaditi krv, a nakon toga idi na patologiju jer tamo uglavnom nema čekanja.
    Hvala

Obavila sam to u ponedjeljak, ali ono što me šokiralo...Kako sam trebala ići i na nuklearnu i na patologiju, ali i u redovni laboratorij zbog nečeg trećeg, lijepo su mi 3 puta unutar sat vremena vadili krv... A da ne spominjem da su mi nalazi otprilike za 2-3 tjedna. U svakom slučaju, planirani jesenski postupak se odgađa za neko vrijeme očito, pošto su mi u međuvremenu stigli i nalazi od 4. DC koji su loši i zatijevaju reguliranje odnosa FSH/LH...

Čestitam friškoj trudnici mono (nadam se da je i dalje sve ok)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •