Pokazuje rezultate 1 do 50 od 196

Tema: Broj treninga tjedno na slobodnoj aktivnkdti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zašto je to tako....pa, jedan od glavnih razloga je nogomet. u zg ima more klubova i sve funkcionira na način da malci imaju što više treninga, što više utakmica, što više turnira, što ranije (što mlađi)...i tako su "pouzimali" djecu za nogomet i ostane ih malo kvalitetnih za druge sportove. pa su krenuli i drugi što ranije testirati klince pa se tako atletikom počinju ranije bavit (preporučljivo je od 12-te god.), a evo, moje, s 11 zvali na pripreme. dakle, sve je pretjerano i rel.nepotrebno.
    moji su, kao, ninochkini full u sportu-svako na, barem, dva i sve natjecateljski. raspadamo se i suprug i ja. sad kreću u peti razred pa ćemo vidjet kako će sve stizat.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    zašto je to tako....pa, jedan od glavnih razloga je nogomet. u zg ima more klubova i sve funkcionira na način da malci imaju što više treninga, što više utakmica, što više turnira, što ranije (što mlađi)...i tako su "pouzimali" djecu za nogomet i ostane ih malo kvalitetnih za druge sportove. pa su krenuli i drugi što ranije testirati klince pa se tako atletikom počinju ranije bavit (preporučljivo je od 12-te god.), a evo, moje, s 11 zvali na pripreme. dakle, sve je pretjerano i rel.nepotrebno.
    Da, tako sam i mislila, da klubovi sami prave taj prejak pritisak i tempo. Što je možda i opravdano u velegradu, ali ovako u našem selu mislim da puuuno sebe precenjuju . Cene su doduše niske, ali je i kvalitet rada takav.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •