Pokazuje rezultate 1 do 50 od 477

Tema: Odbrojavanje 5/17 by Vlattka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

vlatka čestitam na odbrojavanje, neka prode pod školski, e sad daj recept kako ste uspjeli....
    natali čestitam curki, ja se nadam da ce i moja ici u dobrom smjeru ( ovo jesenski pravašić )
    ja sam jucer pekla papriku i gulila za ajvar, crkla sam...
    a sto se tice tetsta nista ja nezapisavam dok nebudem 37dc...a vec sam ranije u postovima pisala da ovaj mjesec ne ocekujem nista....slabo je bilo akcije, ali trenutno nista ne osjecam ni za M ni za T.

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Nivana prvotno napisa Vidi poruku
    vlatka čestitam na odbrojavanje, neka prode pod školski, e sad daj recept kako ste uspjeli....
    natali čestitam curki, ja se nadam da ce i moja ici u dobrom smjeru ( ovo jesenski pravašić )
    ja sam jucer pekla papriku i gulila za ajvar, crkla sam...
    a sto se tice tetsta nista ja nezapisavam dok nebudem 37dc...a vec sam ranije u postovima pisala da ovaj mjesec ne ocekujem nista....slabo je bilo akcije, ali trenutno nista ne osjecam ni za M ni za T.

Nivana, hoce. Mi smo na pocetku prvoga razreda imali dosta problema zato sto nije govorila super jezik, bila je jedini stranac u razredu i jos zu to, djeca su ovdje cisto drugi mentalitet. Znam da zvuci grubo ali u Njemackoj stvarno djecu pokusavaju jednim dijelom odgojiti kao robote. A valjda im drzava zato i funkcionira.
    Bilo je tesko prvu godinu, inace mi smo dvojezicna obitelj tako da se kod nas Doma govodi odjednom tri jezika .
    Gledaj za imas realna ocekivanja od djeteta a ne da ju stiskas da bude najbolja. Moja je izmedu dvojke i trojke ( kod nas izmedu tri i cetiri ) i ja sam presretna je za razliku od neke djece onda nema straha od skole i roditelja da ce je netko kazniti eto zato sto nije najbolja.

Test, ah isto misljenje....em sto nismo bebili ne znam kako, em sto su godine tu..ne ocekujem ama bas nista....da dode, prode...i tako dalje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •