Pokazuje rezultate 1 do 50 od 196

Tema: Broj treninga tjedno na slobodnoj aktivnkdti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A ne znam, vaša škola vjerojatno ima i jedno i drugo. Možda postoje i kombinacije. Ne bih se miješala u organizaciju pojedinih škola, zbilja ne znam o tome.
    Znam samo da bi nama teoretski pasalo da postoji rekreativni program vikendom, jer je raspored preko tjedna tako natrpan da svi pucamo po šavovima, a vikendima, pogotovo zimi, kad je dan kratak, bi mu dobro došlo da se negdje iskače. Ali toga u našoj školi ionako nema, pa mogu pričati štogod hoću, svejedno je

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    A ne znam, vaša škola vjerojatno ima i jedno i drugo. Možda postoje i kombinacije. Ne bih se miješala u organizaciju pojedinih škola, zbilja ne znam o tome.
    Znam samo da bi nama teoretski pasalo da postoji rekreativni program vikendom, jer je raspored preko tjedna tako natrpan da svi pucamo po šavovima, a vikendima, pogotovo zimi, kad je dan kratak, bi mu dobro došlo da se negdje iskače. Ali toga u našoj školi ionako nema, pa mogu pričati štogod hoću, svejedno je
    Kužim o čemu pričaš.

Mi ti imamo uvijek svježe ažuriranu stranicu škole i baš sam išla provjerit, mi imamo samo taj program vikendom u sportske dvorane, jedino što ga "primjenjujemo" tijekom radnog tjedna. Bili su čak fizički zahtjevni ti dani kad bi dijete imalo tjelesni, taj program i još ako mu upadne taj dan odbojka kao mojoj prošle godine, znala je bit baš umorna i gladnaa nakon cijeloog fizički vrlo aktivnog dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •