Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Osnovne škole na Volovčici (Zagreb) i okolici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Smjehuljica nema neke pp... ali su ju ocijenili kao potencijalno darovito dijete (Vlahinsky i vrtićka psihologinja), pa bi htjela da ima učiteljicu koja će joj pružiti što treba...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Smjehuljica nema neke pp... ali su ju ocijenili kao potencijalno darovito dijete (Vlahinsky i vrtićka psihologinja), pa bi htjela da ima učiteljicu koja će joj pružiti što treba...
    Navodno ce u skorije vrijeme omoguciti homeschooling. [emoji16]
    Salim se. Zelim vam svu srecu. Jana je dospjela kod takve uciteljice, a imala je i takve odgajateljice.
    A sad krece predmetna nastava. Darovitost ide u mirovinu

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Salim se. Zelim vam svu srecu. Jana je dospjela kod takve uciteljice, a imala je i takve odgajateljice.

ako ima darovitost u nekom podrucju koje se trazi u skolskom sustavu i jos dobro razvijene socijalne vjestine i emocionalnu inteligenciju , pa joj dopadnu učitelji koji to prepoznaju i poticu tada jos mozada nesto iz toga bude.
    Ako svi ovi parametri nisu zadovoljeni, tada shvati da zivis u Hrvatskoj.
    Nakon osam godina osnovne skole zaboravila sam da mi je dijete (ikad bilo prepoznato) kao darovito.
    (istina, mi smo darovotost sto se korisnih strana tice umirovili odmah po polasku u skolu. Ostale su nam samo "tegobe" darovitosti.)
    Posljednje uređivanje od sirius : 01.09.2017. at 17:33

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mora značiti, moj sin je procvao upravo u predmetnoj nastavi, a u prva 4 razreda je darovitost bila na "stand-by"
    U višim razredima, imao je sreće da je naletio na profesoricu koja ima volje i želje raditi s njim dodatno, pa su mu narasla krila. A i s ostalim profesorima se dobro slaže, paše mu to što su različiti, nema više onog unitarizma jedne i jedine učiteljice (u njegovom slučaju je to bilo baš to - unitarizam).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Tu ne postoji nikakav način da unaprijed osiguraš da stvari idu glatko. Ako je učitelj ok, može biti problema sa sastavom razreda, ako se potrefi da ima ometača nastave.... Nikad ne znaš... Ali djeca to bolje podnose od nas. Ja sam u školi uvijek zvocala na vr ali istina je da su se moja djeca dobro snalazila. Čak jako dobro. L je bio učenik generacije, a i E se sasvim lijepo došlepao do kraja osnovne škole.

Što se darovitosti tiče, Vlahinsky je i mom E napisala bajke o tome, a previdjela je njegove smetnje tako daa....imam tu kojekakve dvojbe. Više su nam vrijedili animatori iz kvartovske knjižnice za socijalizaciju i razvoj društvenh vještina. Moja djeca nisu bedasta ali nisu daroviti onako da baš odskaču. Ima moj sin takvog prijatelja, to je posebna kategorija... A ti ćeš za svoje dijete vidjeti. Sve ovisi kako ti padne grah.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •