Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Đačke iskaznice za ZET

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku

znači ak ga kupiš u rujnu on ipak prestane važit 31.8. Znači na gubitku si od mjesec dana.

Znači ipak im godišnji znači 1.9 - 31. 8
    a ne 1.10. - 31.9
    ma nije tako...
    ja godinama kupujem godišnji pokaz za moju m. u rujnu i uvijek je do sad vrijedio do kraja rujna sljedeće godine.
    ne znam je l' se ove godine nešto promijenilo, al' mislim da nije :/

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    ma nije tako...
    ja godinama kupujem godišnji pokaz za moju m. u rujnu i uvijek je do sad vrijedio do kraja rujna sljedeće godine.
    ne znam je l' se ove godine nešto promijenilo, al' mislim da nije :/
    godišnji pokaz vrijedi do kraja rujna, da se ostavi vrijeme učenicima i studentima za produljenje statusa.
    Posljednje uređivanje od pepi : 06.09.2017. at 09:15

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pepi prvotno napisa Vidi poruku
    godišnji pokaz vrijedi do kraja rujna, da se ostavi vrijeme učenicima i studentima za produljenje statusa.
    mislim da brkamo stvari. Godišnji pokaz se plaća. Plaćaš 12 mjeseci po cijeni cca 10 mjeseci - znači nije 1200 kn neg 960. I vrijedi 12 mjeseci. mene ne zanima koliko vrijedii kartica, nego koliko dugo se dijete može voziti za cijenu mjesečnog pokaza. Moj se vozi od 1.9. do 31. 8.

jelena je spominjala rupu i nekakvo dodatno plaćanje - to je nešto što mi nije jasno. I nekoliko nas ovdje je pokušalo shvatiti. Po toj logici platiš za 12 mjeseci pa još za jedan.
    Ne znam jesam li jasna - kartica za javni prijevoz je jedno, a novci na toj kartici koji su potrebni za vožnju nešto drugo

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mislim da brkamo stvari. Godišnji pokaz se plaća. Plaćaš 12 mjeseci po cijeni cca 10 mjeseci - znači nije 1200 kn neg 960. I vrijedi 12 mjeseci. mene ne zanima koliko vrijedii kartica, nego koliko dugo se dijete može voziti za cijenu mjesečnog pokaza. Moj se vozi od 1.9. do 31. 8.

jelena je spominjala rupu i nekakvo dodatno plaćanje - to je nešto što mi nije jasno. I nekoliko nas ovdje je pokušalo shvatiti. Po toj logici platiš za 12 mjeseci pa još za jedan.
    Ne znam jesam li jasna - kartica za javni prijevoz je jedno, a novci na toj kartici koji su potrebni za vožnju nešto drugo
    samo jedne godine, najćešće prve,

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mislim da ja ovo ne kužim... ionako se ne možeš voziti samo s karticom (koja nije "napunjena"), nisam uopće skužila što te brine i zašto? :/

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da ja ovo ne kužim... ionako se ne možeš voziti samo s karticom (koja nije "napunjena"), nisam uopće skužila što te brine i zašto? :/
    pročitaj temu od početka. brine me "rupa"

mene osobno ne jer ja štreberskli kupim pokaz prije 1.9.
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 06.09.2017. at 12:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •