Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: Trudna sam 4 i pol mjeseca i trpim zlostavljanje od muža

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Uglavnom, sad vam je svima manje više jasno radi čega se ovo sve desilo i radi čega sam išla zatrudnjivati s takvom osobom. Oduvijek sam htjela dijete i najveća hvala dragom Bogu na njoj. To je najveće blago i nije mi žao.
    Ali vidite radi čega sam to išla S NJIM... Osim što sam fakat stara za pronalazak normalnog tipa ( a nisam ga uspjela upoznati 15 godina, a nije da se nisam trudila ko blesava, jer imam na žalost mozak ženskih osoba koje ne vole biti same. Ne bi ga imala, da sam imala dobre prijatelje, ali nisam). Čovjek me smuljao da užasno želi obitelj i da će raditi i ponašao se ta dva mjeseca dok smo radili na bebi , lijepo jer nije bio živčan jer je radio.

I onda smo otišli na ljetovanje i raspad sistema. Sve po starom..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj bobicablue prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom, sad vam je svima manje više jasno radi čega se ovo sve desilo i radi čega sam išla zatrudnjivati s takvom osobom. Oduvijek sam htjela dijete i najveća hvala dragom Bogu na njoj. To je najveće blago i nije mi žao.
    Ali vidite radi čega sam to išla S NJIM... Osim što sam fakat stara za pronalazak normalnog tipa ( a nisam ga uspjela upoznati 15 godina, a nije da se nisam trudila ko blesava, jer imam na žalost mozak ženskih osoba koje ne vole biti same. Ne bi ga imala, da sam imala dobre prijatelje, ali nisam). Čovjek me smuljao da užasno želi obitelj i da će raditi i ponašao se ta dva mjeseca dok smo radili na bebi , lijepo jer nije bio živčan jer je radio.

I onda smo otišli na ljetovanje i raspad sistema. Sve po starom..
    Nemaš nikakvog razloga vraćati se unatrag i razmišljati što bi bilo da si donijela drugačije odluke. Sad si tu gdje jesi i dalje ćeš odlučivati u najboljem interesu svog djeteta i sebe.

A tvoj partner očito treba posao (kao i svi ljudi) i nekakvu svrhu u životu.

Bez obzira na to hoćete li živjeti zajedno ili ne, bit ćete i već jeste roditelji svog djeteta i imate zajedničku odgovornost. Ne mora sve to loše ispasti ako oboje budete htjeli uložiti napor da si posložite život na bolje, ali ne treba imati nikakvih iluzija i lažnih nada. Ti vidiš što ne valja, probat ćeš promijeniti ono što možeš i živjeti u skladu s tim. A on će dobiti mjesto u tvom životu samo ako to bude zaslužio.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Čiji je stan u kojem ste sad? Kad se rastaneš, imaš li gdje i od čega samostalno pa makar i najskromnije živjeti? Možeš li biti kod roditelja? Ako ne, obrati se centru za zlostavljane žene, posavjetovat će te oko razvoda, mogu te smjestiti u sigurnu kuću dok ne rodiš i ne staneš na noge. Obrati se CZSS, možda nekim crkvenim karitativnim institucijama za pomoć.
    Ženo draga, nisi nepismena, studirala si, razmisli, ako imaš ikakvu mogućnost da više NIKAD ne vidiš svog muža , iskoristi je.
    Ako odeš roditeljima, a on te bude uznemiravao, odmah zovi policiju na prvu telefonsku prijetnju. Moras imati to nasilje negdje evidentirano. Za dijete je bolje da nema nikakvog oca, nego takvog bolesnog agresivca. Ne tuče te u javnosti, samo te malo nagurava doma...ne tuče bebu u tvom trbuhu, samo mamu vlasnicu trbuha, znači bebu voli, a to ti je dovoljno....pročitaj još 10 puta što si napisala!
    Odvoji se od njega zauvijek, traži uputnicu za psihologa/psihijatra, trebat će ti njihova cjeloživotna podrška, budi sama sa svojim djetetom, ne traži nove muževe nasljednike.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •