-
Kod nas u kvartu baš ima punoooo druženja djece svih dobi od najmanjih do srednjoškolaca, ALI mi smo "mlad" kvart s najvećim brojem djece po glavi stanovnika u Hrvatskoj. i meni ih je predivno gledati vani u njihovim "igrarijama" raznim vrsta. Ja sma provela takvo djetinjstvo i baš bi voljela da i moji imaju isto takvo.
A šta ja znam evo danas mi kćerka ide u školu u 11:50h i vratit će se iz škole u 17h, pojest, presvuć i u 17:45h najkasnije izlazimo na trening atletike. Tamo će bit do 19:10h i doma doći cca u 19:30h najranije. Mora se istuširat jer bude sva znojna od tog trčanja i dok nešto pojede već je 20:15h-20:30h.Nama je tad vrijeme večere, eventualno knjiga i idu u krpe oko 21:00-21:30h (sad kad je krenula škola).
Znači imala je prazno jutro za zadaću, nešto se poigrat, sredila neku ladicu, djece baš tad i nema za igrarije po kvartu (uhodavaju se u ovaj 3. razred bez boravka u 2 smjene, vani su uglavnom popodne), no meni se čini da je popodnevni dio previše zgusnut (napominjem radi se o treningu koji traje samo 1 sat) i nema tu slobodnog prostora.
a ovo kad vidim djecu da su u parku i bulje u mobitele, to mi je fakat groznooo. Ne znam kako al ekipa od moje L. uopće nije taj djir iako ih sad dosta ima mob (zbog neimanja boravka i 2 smjene).
edit: vidim sad Mimin post, upravo tako, nisma mislila pod nestruktu.vermenom samo ići van nego upravo to vrijeme za hobije i štagod već. moje dijete jako voli i treba vrijeme samo za sebe, uživa u tom vremenu.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.09.2017. at 14:29
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma