Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: Teška životna dilema o inače lijepoj stvari...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kao razvedenica, mislim da je situacija u kojoj je otac umro i ona u kojoj se dogodila mucna rastava braka u atmosferi obiteljskog nasilja puuno drugacija iz perspektive djeteta. Sama sam prosla slicno i znam da je mom sinu bilo tesko prihvatiti sadasnjeg muza. Ne bih bila preoptimisticna u vezi reakcija djece, vec bih bila spremna i tako bih im i predstavila da oni imaju pravo ne odobravati novu vezu. Vjerujem da ce muskarac kojeg si upoznala vremenom pridobiti djecu. S njegove strane bih ocekivala beskrajno strpljenje i bezuvjetnu ljubav prema djeci.
    Mm je davno prije imao vezu s curom koja je otprije imala dijete. I najiskrenije, jedan od odlucujucih trenutaka mog zivota je bio slucajni susret s tom djevojcicom...kako je zagrlila mm-a i razgovarala s njim iako on vec godinama nije bio s njenom mamom.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Kao razvedenica, mislim da je situacija u kojoj je otac umro i ona u kojoj se dogodila mucna rastava braka u atmosferi obiteljskog nasilja puuno drugacija iz perspektive djeteta. Sama sam prosla slicno i znam da je mom sinu bilo tesko prihvatiti sadasnjeg muza. Ne bih bila preoptimisticna u vezi reakcija djece, vec bih bila spremna i tako bih im i predstavila da oni imaju pravo ne odobravati novu vezu. Vjerujem da ce muskarac kojeg si upoznala vremenom pridobiti djecu. S njegove strane bih ocekivala beskrajno strpljenje i bezuvjetnu ljubav prema djeci.
    Mm je davno prije imao vezu s curom koja je otprije imala dijete. I najiskrenije, jedan od odlucujucih trenutaka mog zivota je bio slucajni susret s tom djevojcicom...kako je zagrlila mm-a i razgovarala s njim iako on vec godinama nije bio s njenom mamom.
    Da, točno... Reakcija djece (kakva god bila) je njihovo pravo, ali isto tako je pravo njihove majke da nastavi sa svojim životom.

Na njenom mjestu, ja bih djeci (prvenstveno sinu) pošteno i iskreno rekla da ni sama ne znam što mogu očekivati jer to je realno, ali da želim pokušati, da se želim viđati s tom osobom, a dalje kako bude... Uostalom, to tako stvarno i jest, ne samo u ovom slučaju nego i inače. Ne znamo što nam život nosi, ali ako ne pokušamo, nemamo baš nikakve šanse.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •