Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    3006 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Tigerlilly, ja sam se tek uključila nakon par mjeseci izbivanja iz foruma, al vidim da su još uvijek aktivne mnoge koje su meni bile od velike pomoći.
    Bila sam u Pragu, neuspješno u 4.mj. nakon toga sam pauzirala i trebala ljetos ići ponovno ali za sad je to neizvedivo iz više razloga...ako kako mogu pomoći, rado ću.
    Možda protokolom dobiješ iste lijekove koje sam ja kupila a sad ih neću koristiti....Sretno!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj 3006 prvotno napisa Vidi poruku
    Tigerlilly, ja sam se tek uključila nakon par mjeseci izbivanja iz foruma, al vidim da su još uvijek aktivne mnoge koje su meni bile od velike pomoći.
    Bila sam u Pragu, neuspješno u 4.mj. nakon toga sam pauzirala i trebala ljetos ići ponovno ali za sad je to neizvedivo iz više razloga...ako kako mogu pomoći, rado ću.
    Možda protokolom dobiješ iste lijekove koje sam ja kupila a sad ih neću koristiti....Sretno!
    3006
    na ovom forumu pomažemo jedna drugoj, između ostalog, da poklonimo preostale nam lijekove. Zabranjeno je pravilima foruma nuditi direktno ili indirektno lijekove za prodaju.

3006 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    3006
    na ovom forumu pomažemo jedna drugoj, između ostalog, da poklonimo preostale nam lijekove. Zabranjeno je pravilima foruma nuditi direktno ili indirektno lijekove za prodaju.
    Pomislila sam da moguće nije u skladu s pravilima, ispričavam se i brisem post.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •