-
pa nije stvar toga da smo unesrećili neku apstraktnu majku zemlju, nego su ti deponiji smeća tu u našoj okolini i ponekad nam se pojave u životu
naš se sve češće "čuje" u gradu, a ljetos nam se skoro zapalio što bi pak bila jedna zanimljiva avantura. U istom tom požaru vatrogasci su upozorili na to da bacanje guma i ostalog smeća u prirodu isto ma svoje posljedice u situaciji požara.
mnoga mjesta godinama muku muče di će sa svojim smećem, to su velike svađe između gradova tipa "nećeš u moje dvorište"
A Jakuševac, Karepovac i ostale nisu napunili ni Kinezi ni Amerikanci (osim posredno u smislu da su proizveli većinu sadržaja)
Spajka ovo što kažeš koja je razlika da stoji u mojoj garaži ili na smeću, kužim te, problem je jedino ako isprazniš garažu i onda to shvatiš kao zeleno svjetlo za kupovanje opet hrpe stvari koja ti ne treba. Meni ta moda decluttera i minimalizma itd baš izgleda više ko neki konzumeristički spin, riješi se svega što nisi koristila godinu dana. Godinu dana nisi pekla waffle, riješi se pekača za waffle jer samo zauzima mjesto. Nakon tri godine u Lidlu vidiš pekač "o kako divno, nisam sto godina waffle jela, kupujem!"
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma