Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Mogućnost trudnoće?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2017

Početno

Caoo,ja imam nedoumicu pa sam uskocila ovde da vas pitam za savet i misljenje
    Imala sam nezasticen odnos sa momkom 31-og oktobra. Posle par dana sam pocela da osecam dosta simptoma koje navode por rane simptome. U jendom trenutku mi je na pamet doslo TRUDNA SAM )) Sledece sta se desilo,12-og novembra sam videla kapljicu krvi nakon toga ubrzo takodje al braonkaste boje. i uvece kasnije je pocelo krvarenje. Inace,nemam redovne menstruacije,i kad ih imam,nisu ovakve kao ova sad,ukoliko je ovo prava menstruacija. Uglavnom,otisla sam odma tu noc da uradim test Beta HCG i nalaz je bio negativan. Zbunila sam se skroz jer sam u meni osecala da jesam trudna. Ne znam da li je moguce da je test pogresio,mozda zbog mojih hormona nije mogao da prepozna hormon trudnoce,mozda je rano...!? sta vi mislite ..da ponovim test kroz nekoliko dana il kad je najbolje? i da li uopste moguce da sam ostala trudna...? ocekujem vase odgovore. hvallaaaaa

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Citiraj MakiMaza prvotno napisa Vidi poruku
    Caoo,ja imam nedoumicu pa sam uskocila ovde da vas pitam za savet i misljenje [emoji813]
    Imala sam nezasticen odnos sa momkom 31-og oktobra. Posle par dana sam pocela da osecam dosta simptoma koje navode por rane simptome. U jendom trenutku mi je na pamet doslo TRUDNA SAM )) Sledece sta se desilo,12-og novembra sam videla kapljicu krvi nakon toga ubrzo takodje al braonkaste boje. i uvece kasnije je pocelo krvarenje. Inace,nemam redovne menstruacije,i kad ih imam,nisu ovakve kao ova sad,ukoliko je ovo prava menstruacija. Uglavnom,otisla sam odma tu noc da uradim test Beta HCG i nalaz je bio negativan. Zbunila sam se skroz jer sam u meni osecala da jesam trudna. Ne znam da li je moguce da je test pogresio,mozda zbog mojih hormona nije mogao da prepozna hormon trudnoce,mozda je rano...!? sta vi mislite ..da ponovim test kroz nekoliko dana il kad je najbolje? i da li uopste moguce da sam ostala trudna...? ocekujem vase odgovore. hvallaaaaa
    Nažalost test iz krvi ne laže, sve smo si mi zabrijavale trudnoću i kada nismo bile trudne. Meni je jedan mjesec samo preskočila mjesečnica (inače imam redovite), ja sam bila sto posto sigurna da sam trudna a svi testovi negativni. Nekada od želje se zna to dogoditi. Ovaj put nisam imala nikakve simptome osim PMSa pa pozitivan test i prije nego mi je zakasnila :D

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj MakiMaza prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam da li je moguce da je test pogresio,mozda zbog mojih hormona nije mogao da prepozna hormon trudnoce,mozda je rano...!?
    Jadan se zbunio. Ponovi test kada dođe malo k sebi. Pitaj u ljekarni za neki koji se ne da tako lako omesti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •