Citiraj fitnessgirl prvotno napisa Vidi poruku
Cula sam se sa svojom gin, kaze da izvadim betu nakon prestanka krvarenja da budemo sigurni da je na nuli. I onda pregled... Od 12mj 2016, skoro godinu dana.
Meni je bilo godina i tri mjeseca sada da radimo na bebi. Trebala sam na dijagnostičku laparaskopiju 13.11. ostala trudna na godišnjem na Tenerifima pred samu operaciju. Izgleda da mi je promjena okoline pomogla i činjenica da sam se prvi put nakon ne znam koliko vremena seksala bez da sam razmišljala o trudnoći jer sam si ja utuvila u glavu da je problem u meni i da nema šanse da ostanem trudna prije operacije. Ja sam se smijala kako bi bilo nevjerojatno da pred operaciju ostanem trudna i eto, taj godišnji na kojem sam pol bila prehlađena to se dogodilo. Spasilo me dijete operacije. Ma čak i da mi se nešto dogodi nema predaje, sada znam da mogu ostati prirodnim putem trudna. I znam da nema riječi utjehe u ovom svemu, jer meni su žene stalno govorile, ma samo se opusti, kada najmanje budeš očekivala ostat ćeš trudna, previše razmišljaš o tome i sl. gluposti. Teško je, a kamoli kada se ovako ponadaš i ništa Sve oko tebe trudnice. Ne znam kako je tebi, ali meni je pol prijateljica ostalo trudno, par ih rodilo dok sam ja radila na djetetu. A u poslu radim samo sa ženama pa mi je i puno klijentica ostalo trudno, htjela sam poluditi.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk