Pokazuje rezultate 1 do 50 od 157

Tema: Nocna budilica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Evo ovako, probala sam joj davati malo "jači " večernji obrok, razne kombinacije ali ne pomaže, ona se i dalje nakon što zaspi budi za sat vremena i onda puže po sobi, igra se, uzmem ju k sebi , pocica malo i nastavi dalje , onda probudi i starije cure pa je opće veselje u kući do dva pola 3 ujutro. Ne znam stvarno u čemu je problem, ali znam da više to ne mogu, po danu nemam 2 sekunde mira, a sad ni po noći, jedva se stignem i otuširati , živci su mi na nuli.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj barca prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ovako, probala sam joj davati malo "jači " večernji obrok, razne kombinacije ali ne pomaže, ona se i dalje nakon što zaspi budi za sat vremena i onda puže po sobi, igra se, uzmem ju k sebi , pocica malo i nastavi dalje , onda probudi i starije cure pa je opće veselje u kući do dva pola 3 ujutro. Ne znam stvarno u čemu je problem, ali znam da više to ne mogu, po danu nemam 2 sekunde mira, a sad ni po noći, jedva se stignem i otuširati , živci su mi na nuli.
    Kako zutaminuta kaze, nije neka utjeha, ali ovakve stvari obicno rijesi skok u razvoju, koji u pravilu dolazi tek kad si stvarno na izmaku snaga. Nadam se da taj trenutak ni kod vas nije daleko. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •