Stvarno bolesni
A ja očekivala tučnjavu kao kad gledam američke dokumentarce, stila vjenčanica od 7000 USD za 700.
Dobro da nisam ni provirila u dućane (osim web shopa).
Stvarno bolesni
A ja očekivala tučnjavu kao kad gledam američke dokumentarce, stila vjenčanica od 7000 USD za 700.
Dobro da nisam ni provirila u dućane (osim web shopa).
Npr. Target ima neku elektroniku i igracke na snizenju, plus za bilo kakvu kupovinu od $50 (online ili lokalno), dobijes kupon za 20% snizenje za bilo kakvu kupovinu kroz par tjedana. Ovo je odlicno, ako inace kupujes u Targetu (mi kupujemo brdo kucanskih potrepstina, tako da sam postiskala sto treba online, plus par igracaka - rodjendani, praznici, itd.).
Zara je danas 30% snizena; cijeli asortiman.
Sinu smo kupili za rodjendan pokrivac koji vec dugo trazi jer je danas bio 20% i uz besplatnu dostavu, sto je odlicna usteda jer je sama dostava inace $22, a to im iz principa nisam htjela dati (nemam ducan lokalno).
U srijedu sam na poslu odabrala novi laptop jer su bili 18% snizeni pa su mi ga narucili valjda jucer ili danas.
H&M mi je upravo poslao mail; nude 30% snizenja i besplatnu dostavu na sav asortiman. Neke stvari kostaju $3 (a inace su, recimo, $5).
Gap/Old Navy/Banana Republic imaju, izgleda, 50% na sav asortiman, sto je nista jer se kod njih ionako ne kupuje ako nije barem 40% snizeno, sto je recimo barem 10 dana svakog mjeseca, a i cesce, ako primas njihove mailove.
TOMS je 25% snizen.
(Ne kupujem sve ovo; gledala sam sad sto su mi poslali mailom.)
Posljednje uređivanje od Kaae : 24.11.2017. at 23:50
meni ne. A moja vjenčanica je ionako u ormaru, desetljećima ju čuvam. Neće više zatrebati, jer ni za obnovu zavjeta (ako i taj američki običaj dođe kod nas) ne bih stala u nju, ma ni blizu.
Evo što Cody kaže o hrvatskom Black fridayu: http://glashrvatske.hrt.hr/hr/blog/a...je-crni-petak/
A dobar mi je i ovaj tekst http://www.teklic.hr/izdvojeno/kako-...riday-koncept/
Oba su nekako na tragu mog promišljanja o tim uvoznim običajima.