Pokazuje rezultate 1 do 50 od 130

Tema: Black friday

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Stvarno bolesni

A ja očekivala tučnjavu kao kad gledam američke dokumentarce, stila vjenčanica od 7000 USD za 700.
    Dobro da nisam ni provirila u dućane (osim web shopa).

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Npr. Target ima neku elektroniku i igracke na snizenju, plus za bilo kakvu kupovinu od $50 (online ili lokalno), dobijes kupon za 20% snizenje za bilo kakvu kupovinu kroz par tjedana. Ovo je odlicno, ako inace kupujes u Targetu (mi kupujemo brdo kucanskih potrepstina, tako da sam postiskala sto treba online, plus par igracaka - rodjendani, praznici, itd.).

Zara je danas 30% snizena; cijeli asortiman.

Sinu smo kupili za rodjendan pokrivac koji vec dugo trazi jer je danas bio 20% i uz besplatnu dostavu, sto je odlicna usteda jer je sama dostava inace $22, a to im iz principa nisam htjela dati (nemam ducan lokalno).

U srijedu sam na poslu odabrala novi laptop jer su bili 18% snizeni pa su mi ga narucili valjda jucer ili danas.

H&M mi je upravo poslao mail; nude 30% snizenja i besplatnu dostavu na sav asortiman. Neke stvari kostaju $3 (a inace su, recimo, $5).

Gap/Old Navy/Banana Republic imaju, izgleda, 50% na sav asortiman, sto je nista jer se kod njih ionako ne kupuje ako nije barem 40% snizeno, sto je recimo barem 10 dana svakog mjeseca, a i cesce, ako primas njihove mailove.

TOMS je 25% snizen.

(Ne kupujem sve ovo; gledala sam sad sto su mi poslali mailom.)
    Posljednje uređivanje od Kaae : 24.11.2017. at 23:50

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno bolesni

A ja očekivala tučnjavu kao kad gledam američke dokumentarce, stila vjenčanica od 7000 USD za 700.
    Dobro da nisam ni provirila u dućane (osim web shopa).
    Ni valjda da ti ista i treba?
    Ja jučer trebala neka naručiti kaj je muzika vec dugo pikiral, ali dostava je trebala bit vise od sto kuna pa sam mu rekla ako je stvarno tog zelja neki si sam otiđe u dućan

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ni valjda da ti ista i treba?
    meni ne. A moja vjenčanica je ionako u ormaru, desetljećima ju čuvam. Neće više zatrebati, jer ni za obnovu zavjeta (ako i taj američki običaj dođe kod nas) ne bih stala u nju, ma ni blizu.

Evo što Cody kaže o hrvatskom Black fridayu: http://glashrvatske.hrt.hr/hr/blog/a...je-crni-petak/

A dobar mi je i ovaj tekst http://www.teklic.hr/izdvojeno/kako-...riday-koncept/

Oba su nekako na tragu mog promišljanja o tim uvoznim običajima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •