Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Evo cure, da se i ja ponovo javim. Ja sam se ipak odlucila za PFC i sad sam u fazi da cekam da mi se javi doktorica sa protkolom tako da cu u Prag najvjerojatnije krajem prvog, pocetkom drugog mjeseca. Koji dan ciklusa treba doci u kliniku? I molim da bi vas za savjete za stanove u blizini klinike i bilo koje druge informacije koje imate.

Iskreno se nadam da je 2018 nasa godina .

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Tigerlilly prvotno napisa Vidi poruku
    Evo cure, da se i ja ponovo javim. Ja sam se ipak odlucila za PFC i sad sam u fazi da cekam da mi se javi doktorica sa protkolom tako da cu u Prag najvjerojatnije krajem prvog, pocetkom drugog mjeseca. Koji dan ciklusa treba doci u kliniku? I molim da bi vas za savjete za stanove u blizini klinike i bilo koje druge informacije koje imate.

Iskreno se nadam da je 2018 nasa godina .
    Što se tice smještaja oko PFC klinike mi smo trazili preko booking-a ima par jeftinijih hotelčića okolo. u blizini je metro stanica i brzo ste u centru praga za malo turistickog obilaska(treba se opustit i obavezno kupovat karte za javni prijevoz jer kontrola ima puuuuuuno i rigorozni su) a isto tako tu u kvartu je i veliki shopping centar tako da ima i restorana i butiga. Prvi put smo uzeli smjestaj preko klinike a ovaj put samii jeftinije nam bilo. prvi put kada smo isli u cijeli postupak kao i vi planirali smo par dana ranije da smo gore zbog udaljenosti i puta pa je i avio karta ispala nesto povoljnija a sada drugi put smo isli u dan i avio je isapo preskup ali sto je tu je. ako mozete daj te si 2 dana lufta u putu. kad dobijes njihov protokol bit ce ti napisano i kada otprilike moras biti gore,ja sam planirala tocno tako jer me bilo strah ako produze mi stimulaciju dan dva da u Gradu necu naci ljekove pa bolje da sam gore.
    ako te sta zanjima pitaj....nadam se da je 2018 vaša godina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •