Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
Huawei radi super par mjeseci. Onda se kvalitetom stravicno sroza. I mi smo otkrili, a i kod drugih prijatelja je potvrdjeno, da kinezi (i xiaomi) imaju neki pozadinski internet promet koji nam je uzasno zagusio wifi (prvo smo spominjali rodbinu fiksnom operateru da bi otkrili da je moj mob kriv) i meni je jeo internet pakete stravicno. Prodala sam ga 5mj nakon kupovine, izgubila pola ulozenog. Sad imam opet samsung.
Kinez nikad vise.
Vidiš, moj sin je imao isti problem sa Samsungom nakon Huaweia. Mislim da ipak nije stvar u modelu mobitela, nego u aplikacijama kojima si je nakrcao taj mobitel. Kad je deinstalirao hrpu igrica i poštimao još neke postavke (sad ne znam točno koje), problem se riješio.
Uglavnom, on sad ima Samsung i fantazira kako bi htio da mu sljedeći mobitel bude Huawei P9 ili P10, ne znam više točno koji.
Mene moj Huawei dobro služi već 3 i pol godine i nisam primijetila probleme u funkcioniranju. Možda se zadnjih pola godine usporio, i brže mu se troši baterija nego ranije, ali sve u svemu - zadovoljna sam. Definitivno mi je dobar puno dulje od par mjeseci.