Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    6,771

    Početno

    Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    pa koliko vode potrosis ako isperes casicu od jogurta?
    ili flasu od mlijeka?
    Mogla bih računati, ali ne da mi se...ali mislim da potrošim (tj. da se potroši) puno i previše.
    Nije to jedna čašica jogurta...To je boca mlijeka dnevno, boca jogurta svaka 3 dana, jogurti raznih vrsta barem 5-6 tjedno, namazi - barem 2 tjedno, margo - jedan u 2 tjedna, svježi sir i vrhnje jednom u dva tjedna, pa prašci za rublje, nepovratne boce kakve vode ili soka, boce od ulja itd.itd....

  2. #2
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,530

    Početno

    Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Mogla bih računati, ali ne da mi se...ali mislim da potrošim (tj. da se potroši) puno i previše.
    Nije to jedna čašica jogurta...To je boca mlijeka dnevno, boca jogurta svaka 3 dana, jogurti raznih vrsta barem 5-6 tjedno, namazi - barem 2 tjedno, margo - jedan u 2 tjedna, svježi sir i vrhnje jednom u dva tjedna, pa prašci za rublje, nepovratne boce kakve vode ili soka, boce od ulja itd.itd....
    A trebalo bi kupiti direktno od proizvođača u karnister mlijeko i doma napraviti jogurt, al tko to stigne... Ja sam radila super jogurt neko vrijeme od mlijeka s placa, ali to traje cijeli dan - skuhaj par litara pa ohladi pa raspodijeli po flašicama pa "peci" 6 sati u pećnici...

  3. #3
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    6,506

    Početno

    Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    A trebalo bi kupiti direktno od proizvođača u karnister mlijeko i doma napraviti jogurt, al tko to stigne... Ja sam radila super jogurt neko vrijeme od mlijeka s placa, ali to traje cijeli dan - skuhaj par litara pa ohladi pa raspodijeli po flašicama pa "peci" 6 sati u pećnici...
    offt
    kakvo pecenje jogurta?
    ja zagrijem litru mlijeka, umijesam unutra casicu gotovog jogurta, poklopim i ostavim na sobnoj tempareturi. za 24 sata imam litru joguta gotovog koji pospremim u frizider

  4. #4
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,530

    Početno

    Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    offt
    kakvo pecenje jogurta?
    ja zagrijem litru mlijeka, umijesam unutra casicu gotovog jogurta, poklopim i ostavim na sobnoj tempareturi. za 24 sata imam litru joguta gotovog koji pospremim u frizider
    E sad, je l da odgovorim na ovoj temi Dobiješ drugačiji proizvod. Ima milijun recepata za jogurt i preporučenih temperatura.

  5. #5
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    6,506

    Početno

    Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    E sad, je l da odgovorim na ovoj temi Dobiješ drugačiji proizvod. Ima milijun recepata za jogurt i preporučenih temperatura.
    nemoj tu, da se ne zachatava dalje (kad sam ja vec pocela )

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •