Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Bacakanje bebe u snu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Evo bili smo kod pedice i rekla je da joj je sve to malo cudno.. i ona je odmah rekla da su najvjerojatnije kolike u pitanju ali salje nas i na uzv mozga..
    Nocas je okretanje glave bilo toliko jako da je nismo uspjeli zadrzati.. grozno je izgledalo i uzasno sam zabrinuta.. drzim fige da je samo probava u pitanju..
    Cak mi je palo na pamet da joj zubici idu iako je tako mala..jer konstantno slini, plazi jezik i gura ruke..i k tome svrbi obraze o nasu majicu kad ju dignemo..evo ne znam vise

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj lasica1234 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo bili smo kod pedice i rekla je da joj je sve to malo cudno.. i ona je odmah rekla da su najvjerojatnije kolike u pitanju ali salje nas i na uzv mozga..
    Nocas je okretanje glave bilo toliko jako da je nismo uspjeli zadrzati.. grozno je izgledalo i uzasno sam zabrinuta.. drzim fige da je samo probava u pitanju..
    Cak mi je palo na pamet da joj zubici idu iako je tako mala..jer konstantno slini, plazi jezik i gura ruke..i k tome svrbi obraze o nasu majicu kad ju dignemo..evo ne znam vise
    Zubi mogu i ne moraju biti, moj je slinio od dva tri mjeseca prvi dobio tek s 11mjeseci.napravi sve kaj ti kaže da bar isključi neke stvari. Moji manji su išli na testiranja za alergene, oboje su alergičari

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Jelena, vec tada su isli? Jel se i njima slicno dogadalo?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj lasica1234 prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena, vec tada su isli? Jel se i njima slicno dogadalo?
    Ako misliš na bacanje, ne nismo imali taj problem, nego dermatitis, išli su na testiranja od cetvrtak mjeseca, s time da sam s manjim dijetu počela već s tri tjedna jer mi je pokazival isto kao klinka. S velikim sam išla na uzvrat mozga kad su mu otkrili srca u manu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •