Pokazuje rezultate 1 do 50 od 155

Tema: što vegetarijansko uz božićnu puricu s mlincima?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Meni je ovo too much! Ne krompiru koji se pekao zajedno s mesom! Koji j. razlog itko može imati za to?
    Sve to vegetarijanstvo, veganstvo i ino je samo pomodarstvo. Ako ne jedeš meso, ne jedi ga, tko to ikome brani, ali se ne svrstavaj u nekakve grupe samo zato jer su IN. I ne maltretiraj druge svojim prehrambenim navikama.
    Ako mi netko nešto skuha ili pojedem ili ne pojedem, a ne serviram dotičnome cijelu filozofiju mojeg nejedenja nečega, nego pristojno kažem, ja ću radije ono, nego ovo ili nešto slično.
    Natjerati nekoga tko te zove na obrok da za tebe posebno kuha je, za mene, nepoštivanje i nepristojnost. Da neću ništa, pila bih vodu (sokove i alkohol ne pijem, ali zato nikoga ne gnjavim s time). A ako pozivaš, skuhaš nekoliko vrsta, pa svatko nađe nešto, makar jedno. Ili gleda druge kako jedu, na volju im.

Najbolje mi je kad dodjem u Italiji na kavu, a tamo natpis: Veganska kava. Nasmijem se svaki put kad se sjetim toga, ali kafići se prilagođavaju, para vrti svijet i ako će netko platiti euro više za "vegansku kavu", zašto to ne bi i učinio.
    Koliko će ta veganska kava pomoći teladi nemam pojma, a niti koliko bi obična, neveganska kava smetala organizmu nekog vegana, ali da će podebljati budžet toga kafića, to hoće.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 20.12.2017. at 16:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •