Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: KBC Rijeka zamrzavanjem jajnih stanica umjesto embrija krade šanse da imate dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mojca prije bih rekla da netko provodi svoju volju iz samo toj osobi znanih razloga, jer mi nekako ta osoba i Kaptol nikako ne idu skupa..
    Sve u svemu, Rijeko sramota..
    Sto se tice Rodine knjizice neplodnost, stoji kod sestara uz uputu da se svakom novom paru koji dolazi prvi put da ta knjizica uz letak Istine i lazi o mpo.. a sve mi se cini da to ne rade po dogovoru. Voljela bih da nam se jave friske cure s informacijom jesu li im uopce ponudile materijal za proucavanje..

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca prije bih rekla da netko provodi svoju volju iz samo toj osobi znanih razloga, jer mi nekako ta osoba i Kaptol nikako ne idu skupa..
    Sve u svemu, Rijeko sramota..
    Sto se tice Rodine knjizice neplodnost, stoji kod sestara uz uputu da se svakom novom paru koji dolazi prvi put da ta knjizica uz letak Istine i lazi o mpo.. a sve mi se cini da to ne rade po dogovoru. Voljela bih da nam se jave friske cure s informacijom jesu li im uopce ponudile materijal za proucavanje..

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
    ja sam krenula početkom 2017 u Ri na MPO, nisam dobila nikakve prospekte...čitala sam po netu i forumima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •