Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

fusa Ako ste prošli konzultacije, onda ti treba D1 uputnica na temelju koje ti je sve pokriveno u postupku, osim anestezije kod punkcije. Nju nosiš na prvu fm.

Ja sam imala punkciju na živo 2 folikula i meni nije bilo ugodno, popila sam to jutro normabel, a posle ibuprofen. Jednom me nakon punkcije s anestezijom boljelo, pa sam dobila intravenozno nešto portiv boli (mislim ketonal il slično). Ja osobno iznad 3 folikula ne bi na živo.
    Princip bez anestezije (govorim sve ovo za Š.) je da dobiješ lokalni anestetik u rodnicu i na doktorovo odbrojavanje slijedi pik. Svaki put te upozori kad će te piknuti.

Nakon punkcije, dobiješ "otpusno" pismo i bijele recepte, na temelju kojih ti gin piše uputnice. Njegova praksa posle punkcije je Crinone + još jedan progesteron (utrići, dufići), Aspirin 100, Folacin, Decortin (ne računam euthyrox kojeg dobiju pacijentice s višim TSH od početka). Govorim ti to da se možeš pripremiti s lijekovima, ako ne stigneš pokazati svojoj dr. upute o terapiji, pa da si pripremiš što možeš.
    Posljednje uređivanje od Frixie : 10.01.2018. at 16:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •