-
bas to sta je Mima napisala !
Naravno da moje dijete ima prijatelje i naravno da slavi rodjendane i da kupujemo poklone ALI ne zovemo svako djete iz grupe iz vrtica. I ne zove se na rodjendan ako nisi dobar sa roditeljima od djeta. To ovdje niko ne radi.(rijetkost).
Pretezno je tako da u Vrticu ili Skoli budu djece od prijatelja, dobrih kolega ili familije, jer gledamo da ih upisemo u isti vrtic/skolu (ako je blizu) ali pretezno je uvijek tako da ima djece od kojih su roditelji a i djeca njihova nama stalni gost.
To sto se vama cini da u Becu ili Grazu budu vise drzuzenja je zato sto je Bec ili Graz za nas Hrvate mali Grad. Svako svakog nekako zna ili se druze ili su familija...pa i bude dosta druzenja.
Ali ako su sada 20ero djece u vrtickoj grupi, ne zovem sve 20 na rodjendan. Rodjendan se proslavi u vrticu sa tortom i donese se poklon (ovdje mame od dijeteta koje ima rodjendan donese poklon za vrticu grupu, kao neku igru naprimjer), ali privatno ne proslavljam snjima i sa njihovim roditeljima vec sa svojim najblizim prijateljima, familijom i sa njihovom djecom skojom se moje dijete druzi i igra i ide u vrtic! Thats it. Nemora mi svako u kucu a nemoram ni ja svakome.
Btw, bec i je kul !
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma