Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1352

Tema: Uspješnost FEt-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pirice, i ti si u postupku! Sretno draga !

Moj endometrij nije za neku pohvalu. Jako sporo raste i teško se deblja. Jučer na 18dc je bio 8.0-8.2, još je uvijek trolinijski pa je rekao ajd jedva da je sustigao 8mm koji je minimum za FET. Krećem sa Utrićima, Decortinom, Crinoneom i Andolom u četvrtak a u pon bi trebao biti transfer, samo da nam blastica preživi i ako endić bude kakav je sad.

Sve je nekako nategnuto i na jedvite jade, kad čitam vaše 10-11mm endića sam jer to mogu samo sanjati... Al u nadi je spas, uspjelo je i sa tanjm endićima, nema pravila tako da think positive !

Stetno curke!!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Isabel prvotno napisa Vidi poruku
    Pirice, i ti si u postupku! Sretno draga [emoji813]!

Moj endometrij nije za neku pohvalu. Jako sporo raste i teško se deblja. Jučer na 18dc je bio 8.0-8.2, još je uvijek trolinijski pa je rekao ajd jedva da je sustigao 8mm koji je minimum za FET. Krećem sa Utrićima, Decortinom, Crinoneom i Andolom u četvrtak a u pon bi trebao biti transfer, samo da nam blastica preživi i ako endić bude kakav je sad.

Sve je nekako nategnuto i na jedvite jade, kad čitam vaše 10-11mm endića sam jer to mogu samo sanjati... Al u nadi je spas, uspjelo je i sa tanjm endićima, nema pravila tako da think positive !

Stetno curke!!
    Sretno!!!!

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Isabel to mi je zadnji ostalo jos iz postupka 2014.
    A do et ce ti se zadebljat jos endo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •