Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Sportska aktivnost i ozljeda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Mitovski, ja bi na tvom mjestu napisala pismo klubu, ne optužujući niti napadački već savjetodavno.
    Napisala sam mail uljudnim tonom, napominjući da nikoga ne krivim za ozljedu ali da ipak smatram da nam je trebalo reći s obzirom da se dijete nije samo lupilo i nastavilo trening.
    Razočarana sam jako odgovorm koji sam dobila i zato sam i otvorila temu 10 dana nakon ozljede.

U mailu su mi napisali da im je nevjerojatno da se na doskoku malog najjednostavnijeg skokića (doslovno prenesene riječi) dogodilo napuknuće. Da je kad je trening završio J. stala na nogu i otišla do svlačionice u da je i trenerica kao dijete u toj dobi sama odlazila i dolazila na trenige i imala razne povrede pa je izrasla u zdravu osobu.
    Sam ton maila mi je bio nevjerojatan s obzirom da ja nisam išla optužujući ni svađalački, pa zato pitam ovdje jer J. nije nikada do sada trenirala, što je praksa, što je uobičajeno?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    U mailu su mi napisali da im je nevjerojatno da se na doskoku malog najjednostavnijeg skokića (doslovno prenesene riječi) dogodilo napuknuće. Da je kad je trening završio J. stala na nogu i otišla do svlačionice u da je i trenerica kao dijete u toj dobi sama odlazila i dolazila na trenige i imala razne povrede pa je izrasla u zdravu osobu.
    Napiši im kao odgovor da ti je jako žao što je tvoje dete isuviše hrabro za njhove kriterijume pa je tiho i bez kukanja odšetala sa napuklom kosti sa njihovog treninga, kao i da ćeš se potruditi da dete više ne napravi takvu grešku, jer si joj dala instrukcije da nakon svake iduće povrede ostane ležeći, jauče najglasnije što može i insistira da se odmah pozove roditelj i služba Hitne pomoći. Sram ih bilo.

Ja sam imala takve situacije sa tetom u vrtiću, uvek mi je dete samo govorilo za povrede, dok jednom prilikom nisam jasno naglasila teti da ću za svaku iduću povredu koju nakon vrtića zateknem na detetu tražiti lekarski izveštaj i prijavu događaja policiji i socijalnoj službi. ("zaboravila" je tada da me obavesti da su se deca u trku sudarila glavama, plakali oboje, dobili obloge i sedeli ostatak vrtićkog dana, moja starija je imala ogromnu čvorugu sakrivenu gustom kosom, a onaj drugi jadničak modricu preko pola brade. Ne znam kako je njegova mama reagovala, ali sretna sigurno nije bila...)
    Treneri koji su mi dostupni su još mnogo nemarniji od te tete. Moji zato ne idu ni na jedan sport, nažalost.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Napiši im kao odgovor da ti je jako žao što je tvoje dete isuviše hrabro za njhove kriterijume pa je tiho i bez kukanja odšetala sa napuklom kosti sa njihovog treninga, kao i da ćeš se potruditi da dete više ne napravi takvu grešku, jer si joj dala instrukcije da nakon svake iduće povrede ostane ležeći, jauče najglasnije što može i insistira da se odmah pozove roditelj i služba Hitne pomoći. Sram ih bilo.
    Hahahaha Pulinka nasmijala si me, očito ću ju morati istrenirati.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sad iz iskustva, moj drugi se na tjelesnom u skoli oderao po koljenu, nastavnik vidio, poslao u wc da to malo ispere, pospricao necim i dijete doslo kuci. Nitko me nije zvao ni obavijestio. Dijete je kuci reklo i vec je bila krasta formirana. Nakon par dana sve se ognojilo i dobio antibiotik. I sad, jesu , mogli su me bazvati i reci, ali kako sad radim u toj skoli, mogu iz orve ruke reci da se takve stvari dogadaju svakodnevno, da je nastavnik tjelesnog brizan, da je jednako tako nevican komunikaciji s roditeljima. Uglavnom, zove ako je povreda teza. I tad uvijek obrambeno nastupa iako je svima jasno da djeca padaju.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Sad iz iskustva, moj drugi se na tjelesnom u skoli oderao po koljenu, nastavnik vidio, poslao u wc da to malo ispere, pospricao necim i dijete doslo kuci. Nitko me nije zvao ni obavijestio. Dijete je kuci reklo i vec je bila krasta formirana. Nakon par dana sve se ognojilo i dobio antibiotik. I sad, jesu , mogli su me bazvati i reci, ali kako sad radim u toj skoli, mogu iz orve ruke reci da se takve stvari dogadaju svakodnevno, da je nastavnik tjelesnog brizan, da je jednako tako nevican komunikaciji s roditeljima. Uglavnom, zove ako je povreda teza. I tad uvijek obrambeno nastupa iako je svima jasno da djeca padaju.
    A dobro, pa ne očekujem da me obavijeste da je dijete ogulilo koljeno. Ne očekujem ni da me obavijeste da je dijete palo, dignulo se i nastavilo trening.
    Kod nas je situacija bila bitno drugačija. Kako je netko napisao, možda nije njihova obceza ali je bome ljudski da ako još prođe pored tebe da ti napomene.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •