Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Za grafičku ne znam, ali Prelog je dobra škola, s time da ni ja ne vidim ekološkog tehničara kao neko atraktivno zanimanje, niti mislim da će u naredne četiri godine to postati. Bit ću jako gruba kad kažem da još uvijek novac nije u ekologiji, nego u nafti (pogledaj samo gdje su najveće plaće) i u ekologiji može biti nekih atraktivnih projekata, ali prilično nesigurna perspektiva. Sad zvučim kao Burns iz Simpsona, ali sam bih htjela reći da ako niste dobro financijski osigurani, mogao bi to biti "boemski" život. A opet, možda mu padne grah da nešto super radi. Ako nema neki žarki interes za ekologiju, mislim da se ne isplati "gurat" ga u to područje s jako limitiranim brojem radnih mjesta i malim ukupnim budgetom.
100% se slažem s ovim. Jedino što me tamo vuče je što je škola kao takva navodno zbilja odlična i može mu pomoći s njegovim lutanjima i apstrakcijama, u smislu sazrijevanja, da nakon te 4 godine bude na mjestu s kojeg će sam sa sobom znati što će, jer je sad jako daleko od toga. Ali da zato sluša predmete koji ga u suštini ne zanimaju i s neizvjesnim daljnjim profesionalnim razvojem, ne znam, nije neki ludi kompromis.