Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: Kada reći novom partneru za problem neplodnosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Možda lakše dati odgovor na pitanje, kada očekujemo da bi nam novi partner trebao reči da je neplodan?

Ako želim imati još djece, nekako bih to u počecima indirektno, a opet jasno pokazala i očekivala da za početak saznam da li ima iste želje u budućnosti,...
    Ako nema, u ovim godinama više nema vremena za kompromise.

S prvim partnerom i mladosti bilo je vremena za svašta, sad u tim nekim osnovama nema kompromisa, a opet sam spremnija na kompromise u sitnicama, razlikama karaktera,....

Hoću reči da bih temu potegnula čim bih osjetila da za mene veza postaje ozbiljnija, jer nemam vremena.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku

Hoću reči da bih temu potegnula čim bih osjetila da za mene veza postaje ozbiljnija, jer nemam vremena.
    Pa i mene to vrijeme muči, zbilja mi se ne da gubiti ga s nekim tko se ne zna s time nositi. Imam dijete, prijatelje, sebe... Puno pametnijih stvari za raditi u životu ako to nije to.

Samo... Te nijanse u odnosu. Baš pričam jučer s bivšim, on kad kaže da ima dijete sve se žene lijepe na njega jer si misle brižan tata, a kad je žena s djetetom onda ispadne da idem okolo i tražim mu novog tatu, da se odmah valjda hoću useliti... Da skratim, malo je ta percepcija razvedenih žena da su očajnice. I sad kad još prerano uletiš s pričom o neplodnosti, si mislim da si oni misle kako sam žena s misijom da ih u što kraćem roku oženim.

Ali dobro, od kada sam krenula u dejtanje odlučila sam se opustiti i uživati u procesu, tako da sam se malo opustila i oko ove teme. Odnosno, odlučila sam ne gledati sebe kao osobu koja im ne može dati ono što žele (i one klasične priče da se osjećaš manje žena), nego se gledati da sam osoba koja ima puno toga za ponuditi u vezi.

Što se tiče dijagnoze, nije da skrivam, nego mi se činilo nerelevantno za ovu temu. Dijagnoza je preuranjena menopauza. AMH gotovo na nuli. Jako, jako, jako mala šansa postoji jer eto nije 0.0, ali je vrlo blizu toj brojci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •