Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: WC-i u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ništa, samo ti guraj dalje, daj joj točne upute što želiš (da ga presvuče u robu i ne oblači više pelene) i nemoj puno važnosti davat njenim idejama šta ste trebali (ko i za oblačenje)
    To traje malo dok se prilagode na neimanje pelena u razno raznim situacijama

Ali sjetila si me sad da imam jedno pitanje na temu. Vama kojima su djeca skinula pelene (a još su mala, tipa 3-4 godine), ako dijete kaka u vrtiću, da li mu teta obriše guzu?

Naše u vrtiću od male to ne rade, lijepo su nam rekle da one to NE RADE, kao to im nije u opisu posla. Malo sam se iznenadila, ne sjećam se da je sa starijim to uopće bila tema razgovora niti razmišljanja, tako da bih rekla da su one ipak brisale.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Ništa, samo ti guraj dalje, daj joj točne upute što želiš (da ga presvuče u robu i ne oblači više pelene) i nemoj puno važnosti davat njenim idejama šta ste trebali (ko i za oblačenje)
    To traje malo dok se prilagode na neimanje pelena u razno raznim situacijama

Ali sjetila si me sad da imam jedno pitanje na temu. Vama kojima su djeca skinula pelene (a još su mala, tipa 3-4 godine), ako dijete kaka u vrtiću, da li mu teta obriše guzu?

Naše u vrtiću od male to ne rade, lijepo su nam rekle da one to NE RADE, kao to im nije u opisu posla. Malo sam se iznenadila, ne sjećam se da je sa starijim to uopće bila tema razgovora niti razmišljanja, tako da bih rekla da su one ipak brisale.
    pa kako ne, pa čak i kasnije.
    doduše, j se nikada, ali baš nikada, nije pokakao u vrtiću. ni u školi ni igdje vani, samo doma.
    a sjećam se da mi je teta od m pričala kako se m pokaka i onda iz wc-a, preko cijelog vrtića, viče - mariijaa, dodji mi obrisati guuzu.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pa kako ne, pa čak i kasnije.
    doduše, j se nikada, ali baš nikada, nije pokakao u vrtiću. ni u školi ni igdje vani, samo doma.
    a sjećam se da mi je teta od m pričala kako se m pokaka i onda iz wc-a, preko cijelog vrtića, viče - mariijaa, dodji mi obrisati guuzu.
    znači nisam luda što mi je to "what the..?!"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •