Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: gdje skinuti madeže?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Estetika, plasticar ljepse zasije.
    Moja je pretpostavka da plastičari imaju dodatna znanja kako da rez izgleda što ljepše. Kad uspoređujem sve svoje šavove po cijelom tijelu (carski, ingvinalna hernija (dobro... to je na dijelu koji je dosta nevidljiv pa manje bitan), štitnjača, i jedno 20-tak madeža koje su skidali isključivo plastičari), na mom uzorku zapravo najviše ovisi o mjestu na tijelu - CR izgleda divno, ingvinalna hernija isto, madeži na licu divno, madeži na trupu ako su bili veći nešto se više vide, a najgori su rezultati na leđima i na guzi - madeži ako su bili veći premda je skoro sve od madeža radio isti čovjek, tj. ista 2. Iako, s protekom godina (a možda i porastom bora ), to je sve manje i manje primjetno.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.03.2018. at 17:12

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je pretpostavka da plastičari imaju dodatna znanja kako da rez izgleda što ljepše. Kad uspoređujem sve svoje šavove po cijelom tijelu (carski, ingvinalna hernija (dobro... to je na dijelu koji je dosta nevidljiv pa manje bitan), štitnjača, i jedno 20-tak madeža koje su skidali isključivo plastičari), na mom uzorku zapravo najviše ovisi o mjestu na tijelu - CR izgleda divno, ingvinalna hernija isto, madeži na licu divno, madeži na trupu ako su bili veći nešto se više vide, a najgori su rezultati na leđima i na guzi - madeži ako su bili veći premda je skoro sve od madeža radio isti čovjek, tj. ista 2. Iako, s protekom godina (a možda i porastom bora ), to je sve manje i manje primjetno.
    MM ima jedan oziljak od uklanjanja madeza na ledjima. Rad dermatologice (danas jako razvikane u RH). To izgleda strasno. Razvuklo se, rascvjetalo, jos je bilo dosta duboko. Bas ruzan oziljak.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    MM ima jedan oziljak od uklanjanja madeza na ledjima. Rad dermatologice (danas jako razvikane u RH). To izgleda strasno. Razvuklo se, rascvjetalo, jos je bilo dosta duboko. Bas ruzan oziljak.
    Meni su plastičari s KB Rebra koji su jako dobri rekli da jako puno ovisi o koži i o mjestu - još loše ispada na dojci, recimo. Meni su sve od plastike radila 2 čovjeka, a rad iste osobe za koji su se divili na licu su se zgražali na guzi - ono... doslovno su me med. sestre pitale tko vam je to radio, a za istoga se na licu divili. Za taj na guzi mi je čak nuđena dermoabrazija, ali me nije bilo briga (svejedno mi bilo zgražali se ili se divili - na nevidljivom je mjestu bilo - važnije mi je bilo da se ne bojim stalno sjest da ga ne oderem). Nakon tipa 2-3 godine postalo je gotovo pa neprimjetno, a kako je to nježna koža na kojoj se sve vidi, prvu godinu dana je uvijek bio od stranaca moje skidanje dočekivano ajme... što je to, pa zašto je tako ispalo - a puno sam se skidala jer je to bio bilo IVF-intensive period i uvijek bi netko komentirao. Danas se jedva vidi, a nisam ga dodatno uljepšavala.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.03.2018. at 18:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •