Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam pravnica pa ne znam hoće li biti ili neće iznad zakona, ali (nije mi baš neki izvor, ali u ove kasne sate ne da mi se tražiti neki relevantniji) i wikipedija kaže: Treba svakako naglasiti da svaki međunarodni ugovor, kojeg su ratificirala odnosno potvrila zakonodavna tijela država ugovornica, po svojoj pravnoj snazi jest iznad zakona i podzakonskih akata.

Eh, sad ... hoće li Grevio kao neka vrsta zastupnika te konvencije bili iznad ili neće?!
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 26.03.2018. at 02:26

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam pravnica pa ne znam hoće li biti ili neće iznad zakona, ali (nije mi baš neki izvor, ali u ove kasne sate ne da mi se tražiti neki relevantniji) i wikipedija kaže: Treba svakako naglasiti da svaki međunarodni ugovor, kojeg su ratificirala odnosno potvrila zakonodavna tijela država ugovornica, po svojoj pravnoj snazi jest iznad zakona i podzakonskih akata.

Eh, sad ... hoće li Grevio kao neka vrsta zastupnika te konvencije bili iznad ili neće?!
    pa da, svaki međunarodni ugovor jest iznad zakona, tako su ti i vatikanski ugovori iznad zakona. i stotine drugih bilateralnih i multilateralnih ugovora koje je hrvatska potpisala i ratificirala. i onaj koji je potpisala s europskom unijom. otkud sada tolika briga?!?

grevio već postoji od 2015. godine. i bavi se monitoringom. kao i druge organizacije koje se time već bave u drugim poljima (poljoprivredi i sl.), šalju svoje izvještaje, pa i iz hrvatske se već sada šalju izvještaji o stanju ljudskih prava i sl.

grevio neće smanjiti suverenitet hrvatske. to već rade naši političari, koji su rasprodali pola hrvatske.

https://www.coe.int/en/web/istanbul-...ut-monitoring1

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •