Sad sam opet bacila oko tamo, cura koja je tamo pisala je ful zadovoljna iskustvom, i super za nju. Ali meni ni taj normalni tok događaja (bolovi/trudovi dan i pol) ne izgleda kao bolja opcija...a kamoli ovo...ugh.
Sad sam opet bacila oko tamo, cura koja je tamo pisala je ful zadovoljna iskustvom, i super za nju. Ali meni ni taj normalni tok događaja (bolovi/trudovi dan i pol) ne izgleda kao bolja opcija...a kamoli ovo...ugh.
Cuj, ne znam kako bi to trebalo izgledati. Mozda je problem u tome da ljudi nisu spremni da pobacaj tako izgleda. Imala sam kiretazu i jedan ( namjerno ) odabrani spontani u istim visokim tjednima ( cc 10 tjedana).
i da , spontani izgleda kao mali porod ( imala sam i porode u meduvremenu) . Dakle, svojevoljno sam odabrala spontani , a ne kiretazu , ali sam bila psihicki spremna da je to normalan tijek dogadaja.
Za tijelo i maternicu spontani ( pa prekid lijekovima takoder) jest postedan zahvat jer se ne dira sluznica i ne postoje odredeni rizici koje nosi kiretaza, ali ocito je da sustav informira i ne pripremi dovoljno pacijentice o tome kako izgleda sam tijek dogadaja.