Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: Medikamentozni prekid patološke trudnoće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sad sam opet bacila oko tamo, cura koja je tamo pisala je ful zadovoljna iskustvom, i super za nju. Ali meni ni taj normalni tok događaja (bolovi/trudovi dan i pol) ne izgleda kao bolja opcija...a kamoli ovo...ugh.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam opet bacila oko tamo, cura koja je tamo pisala je ful zadovoljna iskustvom, i super za nju. Ali meni ni taj normalni tok događaja (bolovi/trudovi dan i pol) ne izgleda kao bolja opcija...a kamoli ovo...ugh.
    Cuj, ne znam kako bi to trebalo izgledati. Mozda je problem u tome da ljudi nisu spremni da pobacaj tako izgleda. Imala sam kiretazu i jedan ( namjerno ) odabrani spontani u istim visokim tjednima ( cc 10 tjedana).
    i da , spontani izgleda kao mali porod ( imala sam i porode u meduvremenu) . Dakle, svojevoljno sam odabrala spontani , a ne kiretazu , ali sam bila psihicki spremna da je to normalan tijek dogadaja.
    Za tijelo i maternicu spontani ( pa prekid lijekovima takoder) jest postedan zahvat jer se ne dira sluznica i ne postoje odredeni rizici koje nosi kiretaza, ali ocito je da sustav informira i ne pripremi dovoljno pacijentice o tome kako izgleda sam tijek dogadaja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •