Stranica 237 od 310 PrviPrvi ... 137187227235236237238239247287 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,801 do 11,850 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne mozes prstom u maternicu, cak ni kroz cerviks. Ne brini

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Hvala vrci.. Cure moja prva beta 9dpt je bila 113 a 11dpt je bila 240.. Znaci dupla se dobro.. Danas mi je 13dpt i zvala sam da zakazem ginekologa za trudnocu, oni mi kazu april 30! Kazu ti si tek 4 nedjelje, a on ne prima prije 8 nedjelje! Valjda je tako ovdje gdje ja zivim. Bice to dugooo cekanje.

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Hope1234 drzim fige za veliku sutrasnju betu. Javi cim saznas!

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Cure dali su nekoj omeksale grudi posle bete? Danas mi je 13 dpt i odjednom od cvrstih i bolnih grudi, splasnule i nisu bolne!

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj SofiA1 prvotno napisa Vidi poruku
    Cao devojke,evo ja sam 4dana citala celu ovu temu,i radovala se i rastuzivala..radila sam transfer 24og i sad cekam..inace sam iz Novog Sada,iza sebe imam jednu vantelesnu i to uspesnu hvala Bogu,sad sam isla po eskime,vratili su mi 3(tako je bilo i prvi put)a 4nisu prezivela odmrzavanje,imam jos 7zamrznutih.Inace su trodnevni u pitanju,nismo isli na blaste,i prvi put se to pokazalo kao ok,imam devojcicu koja svaki dan trazi sestru i zbog nje najvise strepim od ishoda.Radila sam haching prvi put,a i sad,ali sad je obavezan.Sad stavljaju i embri glu.I dobija se infuzija lipofundina.To je novo.Inace privatno idemo,nisam htela drzavno jer dugo traje doci na red,a i ne zamrzavaju kod nas ,sto mi je bvz totalno.Nego moras svaki put ponovo.Eto to je to...betu cu raditi 2ili3aprila.Test necu,alergicna sam na njih
    Sretno s betom danas!

Citiraj Hope1234 prvotno napisa Vidi poruku
    Dns mi je beta 70
    Tek sad ne znam što bih rekla...zvuci malo za 13.dnt, ali opet, bilo je svakakvih slučajeva...zaista se nadam da je Uskršnje malo čudo u pitanju. Ono čega sam se ja bojala kad si prvi put rekla da se uduplala bilo je vanmaterična. Jer svi znamo da kod biokemijske pada. Ali i tad ne bi bilo pravilno duplanje, bar kod mene nije bilo ni jednom, a imala sam je dva puta. Ja se sad već stvarno nadam da je to jedna mala prava trudnoća...a ja inače baš ne vjerujem u lažne nade...

Citiraj Bond prvotno napisa Vidi poruku
    Hope drzim fige da se podupla beta!
    Carrot cestitam na srceku i sretno do kraja!
    Da napisem svoju betu. Znaci bila sam na fetu 2blastice prije 12dana. Jucer na 11dnt beta 321.u utorak vadim opet da vidimo da li se dupla.
    Znaci 7dnt popodne pozitivan test al slaba crta, 8dnt ujutro poz test i malo jaca crta,9dnt popodne jacina crte ko 8dan ujutro i to me prepalo da sam jedva docekala betu. Od 5dnt svako jutro me bolio zeludac ko da imam kamen u njemu(a nemam problema nikad) i gladna ko vuk stalno. Od 7dnt su mi pocele lagane mucnine al na mahove(malo muka,pa nista,pa opet), od 8dnt su poceli lagani menga bolovi i pritisakal isto na mahove,i cice me bole al ne jako od 10dnt. Eto drage moje, tolko za sad od mene,javim se u utroorak.
    Zelim Vam svima blagoslovljen Uskrs!
    Čestitke draga Bond

Citiraj garava13 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, vracene 2 blastociste, 8dnt beta 16. Znam da je rano, ali sam bila nestrpljiva. Jel to ok, imam nade?
    S tom betom stvarno nema pravila... pogledaj našu Hope... od prve bete bitnije je pravilno duplanje nekoliko sljedećih. A mi smo stvarno te bete/testove generalno počele raditi prerano. To nas ustvari samo dodatno stresira u ovakvim situacijama... Kad bi nas se bar moglo uspavati to razdoblje čekanja pa probuditi tamo negdi oko prvog uzv...

Citiraj Mala88 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, izgleda da sam se povrijedila jutros dok sam stavljala utrogestan, htjela sam da ga stavim sto dublje i eto.. krvarim sad mada nije jaka krv. Recite mi da nisam mogla povrijediti blastu? Prst ne moze tako duboko zar ne? Izvinjavam se sto vam ovako opisujem ali sada brinem
    Moguće je da si se možda malo ogrebala kroz kanal,rodnicu ili slično, ali slažem se s Vrci, mislim da ne možeš iz te pozicije prstom u maternicu. Samo mirno...

Drage cure, sretan vam svima Uskrs.
    Ja sam evo danas 1.dc i nakon ovog ciklusa idem na scratching, a sljedeći mjesec postupak. Kad se vratim godinama unatrag u ovo vrijeme travnja sam imala prvi postupak koji je na kraju uspio i ja sam već odlučila da je to energija koja će me tjerati dalje...možda uspije i ovaj...svim betočekalicama danas želim da nas obraduju svojim nalazima, to je stvarno najveći poticaj
    Posljednje uređivanje od katka22 : 03.04.2018. at 12:03

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Cure beta 8dnt- 16
    12dnt-30
    Sto bi moglo biti? Raste ali jako malo

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Cure beta 8dnt- 16
    12dnt-30
    Sto bi moglo biti? Raste ali jako malo [emoji21]
    beta 8dnt je zbilja rano za uraditi...slicna ti je situacija kao kod Hope1234...morat ces uraditi za 2-3 dana ponovno...
    Sve je moguce! Javi....

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure beta 8dnt- 16
    12dnt-30
    Sto bi moglo biti? Raste ali jako malo ������
    Ako sam te dobro shvatila, beta je 8.dnt bila 16, a 12.dnt je 30. Ne bih te htjela razočarati, ali nije došlo do minimalnog pravilnog duplanja. Bojim se da je biokemijska trudnoća u ptanju... Žao mi je
    nije

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ponovit cu svakako u cet. Al vjerojatno je biokemijska, zadnji put sam imala isto samo mi je bila u padu beta..

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Carrot prvotno napisa Vidi poruku
    beta 8dnt je zbilja rano za uraditi...slicna ti je situacija kao kod Hope1234...morat ces uraditi za 2-3 dana ponovno...
    Sve je moguce! Javi....
    Kod Hope je nijansu drugačija situacija, njena se beta pravilno duplala u roku od 48 sati...
    Nezahvalno je ovo uopće komentirati i svaki put se loše osjećam kad takvo nešto napišem, ali mi je jako žao kad takvi upisi ne dobiju nikakav odgovor. Daj Bože da budem u krivu...

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja se nisam dugo javljala,ali kod god stignem vas pratim.Radila sam FET ovaj mjesec.Transfer je bio otezan pa sam bila utucena,nije mi bilo do nicega.Kasnije se jesu poceli pojavljivati neki simptomi ali sam se bojala nadati se.Vadila sam danas betu 14 dnt i ona je 2077

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Malo klonem od ovog svega, imali smo 5.postupaka i uvijek dodjemo do transfera, ali se nikako uhvatiti.. sad evo ova zadnja 2 puta se uhvati al na kratko. Ne kuzim u cemu je problem vise, moji nalazi svi uredni, al ne ide..
    Posljednje uređivanje od garava13 : 03.04.2018. at 13:55

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aska prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se nisam dugo javljala,ali kod god stignem vas pratim.Radila sam FET ovaj mjesec.Transfer je bio otezan pa sam bila utucena,nije mi bilo do nicega.Kasnije se jesu poceli pojavljivati neki simptomi ali sam se bojala nadati se.Vadila sam danas betu 14 dnt i ona je 2077
    AAAAAAAAAaaaaaaaa....ovo ja vrištim i jako sam sretna zbog tebe draga aska! Pitala sam se što je s tobom jer te nije bilo zadnje vrijeme, mislila sam da odmaraš... jako, jako sam sretna zbog tebe! Sad samo hrabro dalje!
    i ova tvoja beturina je oooogromna, daj nabaci detalje? Koliko su ti vratili?
    Posljednje uređivanje od katka22 : 03.04.2018. at 13:58

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Bila sam sva neka nikakva za pisati,nisam znala sta bi pisala.Ali,stalno sam vas pratila.Ne mogu ja bez foruma.I rekoh,ovo moram curama javiti.
    Vratili su mi 2 blastociste.Od transfera sam imala bol u donjem dijelu ledja.Grudi narasle vec 5dnt ali nisu bolne.Kasnije krenule tu i tamo mucnine,ali nista strasno.Javio se spotting 6 i 7 dnt.Bila sam tad pretrnula jako.Malo vise mirovala i stanje se zasad smirilo.

KitKat82 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Čestitam!

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Malo klonem od ovog svega, imali smo 5.postupaka i uvijek dodjemo do transfera, ali se nikako uhvatiti.. sad evo ova zadnja 2 puta se uhvati al na kratko. Ne kuzim u cemu je problem vise, moji nalazi svi uredni, al ne ide..
    Kod tebe je kažeš sve ok, a TM ima loš spermiogram. Kvaliteta stanica je jedino što mi pada na pamet. Ne znam koliko imate godina i koji su vam konkretno problemi sa spermiogramom. I ove zadnje dvije biokemijske su već veliki napredak, rekli bi doktori u vašoj situaciji... Znam da to nije nikakva utjeha i teško je bilo što pametnog sad reći... Kad definiraš točno priču oko ovog pokušaja moći ćeš planirati što i kako dalje. Vjerujem da ti je sad pogotovo teško, i trebat ćeš vjerojatno vremena za sebe. Uzmi si ga... pretpostavljam da ćeš ipak ponoviti još jednu betu u četvrtak?

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bila sam sva neka nikakva za pisati,nisam znala sta bi pisala.Ali,stalno sam vas pratila.Ne mogu ja bez foruma.I rekoh,ovo moram curama javiti.
    Vratili su mi 2 blastociste.Od transfera sam imala bol u donjem dijelu ledja.Grudi narasle vec 5dnt ali nisu bolne.Kasnije krenule tu i tamo mucnine,ali nista strasno.Javio se spotting 6 i 7 dnt.Bila sam tad pretrnula jako.Malo vise mirovala i stanje se zasad smirilo.
    To sve super zvuči...taj spotting je vjerojatno bio implantacija. Kod koga si bila, tko tebe ono vodi na Petrovoj?
    Joj, ja točno znam da imaš blizance! Čestitam ti od srca.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Drage cure, sinoc 13 dnt moja beta se opet duplala 605!!!! Yey za sad sve ide po planu! :D

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Cestitam

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

KitKat i Zvjezdica hvala

Katka,sad me vodi dr Tomicic.Prebacila sam se njemu.Hvala ti

Mala88 cestitam
    Posljednje uređivanje od aska : 03.04.2018. at 14:11

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drage cure, sinoc 13 dnt moja beta se opet duplala 605!!!! Yey za sad sve ide po planu! :D
    Super Mala88, odlično duplanje. Sad si mirna do uzv... ionako kažu da se ne može ništa posebno ni vidjeti na uzv prije nego što beta prijeđe 1000. Uživaj ženo sada, ti si trudnica! Krenulo je proljeće u pravom smislu...

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Hvala puno drage moje! Joj aska kako je meni promakla ova divna vijest?? Ma sretno od srca mila! Neka sve ide po planu i skolski!

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ajmeee, Aska! Bas mi je drago! Sad sretno do kraja

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

katka ponoviti cu svakako. Ja 29 muz 32. Sad je dok.reka da je sve metode isprobao na meni, s obzirom na nasu povijest. Neznam sto reci, ako on nezna ja jos manje.. ugl.imamo jos 2 smrzlica pa cemo vidjeti sve nakon ove bete..
    Svima curama sa poz betama cestitke..
    Posljednje uređivanje od garava13 : 03.04.2018. at 14:27

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Baš sam došla na lijepe vijesti!!
    Aska, puno, puno čestitam!!!! Divno!

Garava, moje iskustvo s malenim duplanjem bete je bio blighted ovum. Tako da nije neka utješna vijest. Nadam se da je kod tebe drugacije.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala cure

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Aska čestitam. Nek se dupla i dalje i iznenadi nas blizancima.
    Mala čestitam. Neka i dalje bude školski.
    Garava, ne znam što da ti kažem, ponovi betu pa ćeš vidjeti.
    Hope1234, čekam te cijeli dan. Vibriram da se lijepo uduplala i da ćeš nas i ti iznenaditi lijepim vijestima ❤

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod Hope je nijansu drugačija situacija, njena se beta pravilno duplala u roku od 48 sati...
    Nezahvalno je ovo uopće komentirati i svaki put se loše osjećam kad takvo nešto napišem, ali mi je jako žao kad takvi upisi ne dobiju nikakav odgovor. Daj Bože da budem u krivu...
    da da, sorry nisam skuzila da su 4 dana izmedju....
    Neka ponovi za svaki slucaj...

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Predivno! [emoji173]

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Askaaa cestitam!!!!! Predivno! Zelim ti srecu do kraja! Ovog puta to mora biti TO!
    Sretno draga!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cekalicama zelim velike bete!
    Tuznicama saljem snage za dalje..

Nama u niskom startu puno srece!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cestitam cure predivne vijesti.
    Meni test 10dnt negativan, napravila sam ga iz razloga sto mi je jutros bilo smedje. Neznam sta reci ovo mi je za drugo dijete, prvi put mi je uspilo odma iz feta, a sada nikako vec treci put, malo sam u bedu, I nije mi jasno zasto, mislila sam da nece biti problema s obzirom da imam vec jedan uspjesan postupak iza sebe.
    Sad pitanje dali da odma stanem s utricima?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Aska cestitam
    Dr. Tomicic je stvarno super, svidja mi se njegov pristup pacijenticama.
    On mi je radio uzv dok sam lezala u Petrovoj u ovoj trudnoci i stvarno je bio izrazito ljubazan i sve objasnio.

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Aska čestitam i nek ovaj put bude školski i dosadno

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj tonkica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni test 10dnt negativan, napravila sam ga iz razloga sto mi je jutros bilo smedje. Neznam sta reci ovo mi je za drugo dijete, prvi put mi je uspilo odma iz feta, a sada nikako vec treci put, malo sam u bedu, I nije mi jasno zasto, mislila sam da nece biti problema s obzirom da imam vec jedan uspjesan postupak iza sebe.
    na tvom mjestu cekala bih betu...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj tonkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme tocno znam kako ti je..i sama sam u istoj situaciji..prvo odmah,drugo nikako..
    Nastavi sa utricima dok ne izvadis betu..
    Nadam se da ce iduci postupak biti dobitan

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Cao devojke,citam vas,ali nisam mogla uci,jer nisam mogls da se setim sifre naloga

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Bond, Mala88 i Aska bravo za prekrasne bete

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tonkice, mi smo prvo dijete odmah dobili, čim smo poželjeli, u spontanoj trudnoći. Drugo nam dvije i pol godine ne zeli doci, a u postupku nismo uspjeli doci ni do transfera. Tako da, nažalost, sve kombinacije su moguće.

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Jutro curke i cestitke za sve pozitivne bete ❤️ Ja jos uvijek cekam ciklus poslije ranog spontanog sredinom februara, imala sam malo jaci ciklus poslije prekida terapije i ono mi je zavrsilo 27.2 . Sad bih trebala da primim intralipide u predciklusu prije FETa ali mi nema menge pa me sad to izludi. Moja dr je jos na godisnjem pa na UZ mogu iduci tjedan tek. Jeli normalno da mi toliko kasni? Stomak me malo boli kao da imam ali nema krvarenja.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Cestitam svima na prekrasnim betama,proljece je lijepo krenulo.
    Moja beta na 15dnt 2511, a 11dnt je bila 321. Sad cekam uzv 12.4.da vidimo kolko ih je

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala cure, Milasova koji ti je sada put da ides u postupak?

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Evo sad vidim da nije stigla cela poruka.Pre svega cestitam vam Uskrs i zelim svim cekalicama divne bete i trudnoce.Cestitam svim novim trudnicama...Garava i Tonkica ja sam za to da uradite bete,ti Garava ponovis a tebi je Tonkice mozda i rano za test bilo.Inace ja sam radila betu 9tog dana od transfera i 80je..sutra ponavljam

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj SofiA1 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo sad vidim da nije stigla cela poruka.Pre svega cestitam vam Uskrs i zelim svim cekalicama divne bete i trudnoce.Cestitam svim novim trudnicama...Garava i Tonkica ja sam za to da uradite bete,ti Garava ponovis a tebi je Tonkice mozda i rano za test bilo.Inace ja sam radila betu 9tog dana od transfera i 80je..sutra ponavljam
    Pa čestitke i tebi! Forum je sad već krcat pozitivnih beta

A gdje nam je Hope..? Nadam se da je s njom sve ok...

Sova555 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Veseli me citati toliko pozitivnih beta. Svima od srca zelim skolsku trudnocu.

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Hvala devojke...ja se za Hope bas mislim da ce biti sve ok..cekamo da se javi

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Ej drage moje ženice evo da se javim...Vratila sam se na posao,pa sam skužila da sam Vas zapostavila ,a volim kad sam u toku...Uglavnom moja beta se duplala svakih 48 sati...13-30-70!!! Zvala za savjet sta i kako,naravno svatko od doktora reci ce da idemo dalje...od statistila trudnoća s početnim betama od 20 i tako...Tko je pratio znate da sam od 9 dnt krvarila kad se brisem..i tako u subotu popodne sam osjetila kao čep da imam dolje i odem na wc i iz mene je ispalo ugrušaka ko u priči.Dakle priča je dobila svoj kraj! U utorak sam vadila betu pala je na 9.7... Pošto nije definirano što se kod mene uopće događalo(biokemijska je isključena) reći ćemo rani spontani! Zovem scog doktora on je na go... Javi mi se zamjena-uputim ga u situaciju i pitam da li trebam na uzv ili pratit betu da se poravna na 0 ... I dobijem odgovor neeee sve ispod 50 je negativno!!! Ok!!!! Sto upitnika nad glavom???! 4 puta vađenja bete a u biti su sve bile negativne...Ok...
    I sad tako evo kao i garava nakon 2 stimulacije,dolazim do zaključka da imam nekvalitetne js jer od 13 js iz oba postupka dobivam samo po 2 trodnevna embrija.Naravno pitam doktora da li da vadim dodatne nalaze jer mozda je nešto posrijedi odg je ne pa zdravi ste...
    Svjesne ste sve da je kod mene razočaranje pa sada na neke stvari gledam možda ne realno,ali ne znam šta bih radila.čak razmišljam po drugo misljenje.
    Uglavnom dijagnoza je JA SAM ZDRAVA- ŠTO I JESAM
    MM ima retrogradnu erekciju- znači samo ICSI...
    Ako netko ima kakav savjet ili toplu riječ rado ću prihvatiti...
    I ispričavam se na dugom postu..
    Naravno ČESTITAM SVIMA KOJE SU dobile svoje plusiće i podrška svima koje još čekaju

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Garava uglavnom beta i ako je mala stvarno je moguća trudnoća!!! Upoznala sam nekoliko cura,ali vidim da je kod tebe razmak 4 dana tako da nažalost mislim da to nije dobro... Ja sam na prvu skužila da je kao u mojoj situaciji nakon 2 dana se poduplala...

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Hope bas mi je zao,stvarno..nekako sam mislila da ce to biti ok..Reci mi,nisam u toku,sta si radila od analiza?A u samom postupku jeste radili haching ili embrio glu ili nesto?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hope jako mi je zao. Ma ja se ne nadam nicemu, molim Boga da sutra bude beta u padanju da u miru dobijem m i da krenemo dalje. Meni je ovo 3 bolnica..i uvijek se isto dogadja. Ne kuzim, ocito u necemu je problem, kad mi tijelo ne prihvaca. Mi smo do sad u 3 postupka imali po 1 oplodjeni, 4.put 2 oplodjene i sada zadnji 4 oplodjene i dosli do blastociste. Sad u 5.sam pila sve i svasta, Nutri nano, radili mi biopsiji.. od pustih injekcija za cirkulaciju, zuto tijelo.. napredak je od prvog puta, ali koliko jos dok dodjemo do cilja!
    U kojoj ste bolnici? Svakako promjeniti traziti drugo misljenje..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •