Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Osnovne škole na Volovčici (Zagreb) i okolici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kad prestane boravak, torba će biti samo u povratku, jer ću ju ja ujutro voziti.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Kad prestane boravak, torba će biti samo u povratku, jer ću ju ja ujutro voziti.
    Manje planiraj , dijete ce htjeti samo u skolu s novim frendovima.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Manje planiraj
    ovo je najbolji savjet na ovoj temi

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Vec u 3.-4. razredu prilicno je vjerojatno da ce radije ici s ekopom nego da je vozite .

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Manje planiraj kako kaže čoksa, i ne očekujte idealne prilike niti u odabranoj školi.
    Kad već toliko razmišljaš, unaprijed razmisli i kako ćeš reagirati ako dobijete učiteljicu koja vam baš i ne bude po volji... ili ako se u razredu nađe 4-5 malo "zahtjevnije" djece...

Ja uvijek idem na način - pozitivno razmišljanje, pozitivan ishod

Zbilja nemam iluzija da ću biti zadovoljna, niti očekujem da će biti idealno. Znam gdje živim. Nažalost. Ali vjerujem da će u PP biti bolje nego u FKF. Vjerujem da smo napravili najbolje što smo znali u ovom trenutku. I to me umiruje,
    Jer... kroz vrtić smo se uvjerili da je ravnatelj ključna osoba... Za vrijeme prethodne ravnateljice, vrtić je bio u puno boljem stanju nego sad. Osim što sam to sama zaključila, dobila sam potvrdu od nekoliko teta koje su se usudile to reći.
    PP ima mladog, jako zainteresiranog ravnatelja, što je rijetkost. Ima jednosmjensku nastavu, što mi je jako važno. Ima dugačak popis izvanastavnih aktivnosti, što mi je također jako važno. I to je prevagnulo.

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Vec u 3.-4. razredu prilicno je vjerojatno da ce radije ici s ekopom nego da je vozite .
    Nemam ništa protiv, dapače...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •