Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Radni stol za prvašića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Dakle Mojca, bolje da više ništa ne pitaš .

Zaboravi sve planove... te se torba malo nosi, malo ostaje u boravku... te kotačići ne idu po snijegu, te svi uče za kuhinjskim stolom, te nitko ne sjedi za stolicom .

Moj piše zadaću i uči za svojim stolom, ali u mojem malom stanu to je doslovce 2 metra od kuhinje u kojoj ja stojim i on me cijelo vrijeme vidi. Da nije tako, mislim da bi isto pisao u blagovaonici.

Zbog malo prostora mi nismo kupili stol, nego samo dasku koja je montirana u kutu sobe, na dva zida uz pomoć nosača, i ima jednu nogu.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle Mojca, bolje da više ništa ne pitaš .

Zaboravi sve planove... te se torba malo nosi, malo ostaje u boravku... te kotačići ne idu po snijegu, te svi uče za kuhinjskim stolom, te nitko ne sjedi za stolicom .

Moj piše zadaću i uči za svojim stolom, ali u mojem malom stanu to je doslovce 2 metra od kuhinje u kojoj ja stojim i on me cijelo vrijeme vidi. Da nije tako, mislim da bi isto pisao u blagovaonici.

Zbog malo prostora mi nismo kupili stol, nego samo dasku koja je montirana u kutu sobe, na dva zida uz pomoć nosača, i ima jednu nogu.

Hahahah
    Hoces reci... ako škola ne ubije kontrol frika u meni, ništa neće.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mojca, obriši sandučić, čeka te poruka o domu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •