Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: Utjecaj youtubera na djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pa ne znam baš da ne možeš kao roditelj utjecati na mišljenje djeteta. Nema štete, ako on shvaća o čemu se tu radi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne znam baš da ne možeš kao roditelj utjecati na mišljenje djeteta. Nema štete, ako on shvaća o čemu se tu radi.
    U stvarnosti mi se to čini dosta kompliciranije nego što naoko izgleda.
    Npr. on prati tog dečka iz razreda na youtube-u jer želi vidjeti o čemu se radi. Dok ga gleda, i sam komentira kako je dosadan i kako mu je to glupo, ali i dalje gleda. I razrednog youtubera (od kojeg i nema neke štete), ali onda i one "opće" youtubere koje drugi komentiraju.
    Tu se radi i o formiranju vlastitog ukusa, a zbog velike količine smeća koje se pritom vidi, kvalitetni sadržaji često se jednostavno istisnu.
    No dobro, teoretiziram, jer moj zbilja malo gleda youtube. Još ću postati sretna zbog introvertiranih igrica na mobitelu koje uglavnom igra (košarka na sto načina, nogomet na dvjesto načina, i slično).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    U stvarnosti mi se to čini dosta kompliciranije nego što naoko izgleda.
    Npr. on prati tog dečka iz razreda na youtube-u jer želi vidjeti o čemu se radi. Dok ga gleda, i sam komentira kako je dosadan i kako mu je to glupo, ali i dalje gleda. I razrednog youtubera (od kojeg i nema neke štete), ali onda i one "opće" youtubere koje drugi komentiraju.
    Tu se radi i o formiranju vlastitog ukusa, a zbog velike količine smeća koje se pritom vidi, kvalitetni sadržaji često se jednostavno istisnu.
    No dobro, teoretiziram, jer moj zbilja malo gleda youtube. Još ću postati sretna zbog introvertiranih igrica na mobitelu koje uglavnom igra (košarka na sto načina, nogomet na dvjesto načina, i slično).
    Bome, naučila sam se i ja manje opterećivati igricama (moji igraju trenutno nekakvih 1000 vrata, a da stvar bude bolja, uvukli su i muža u to, hehehe) ali ne troše na to više znatne količine vremena. Ne što oni ne bi, nego ne stignu. Imaju drugog (važnijeg) posla, a ako u gradskom prijevozu to igraju, nemam ništ (efikasno) protiv. Moj mlađi se vozi tramvajem od SD Pešćenica do Jaruna u radioamaterski klub, pa obično tada igra. Doma slabo...

Ali youtubere (ove odurne) gledao je negdje u višim razredima osnovne, jer nisi faca ako to ne radiš. Moj stariji je nekim čudom otporan na to i više ga zanima kvalitetni sadržaj na youtube-u u čijoj je izradi sudjelovao (ovako nešto - to je najnovije: https://www.youtube.com/channel/UCVN...AP-6o2mMlOQm1w )

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ufff, prošlo je nekoliko mjeseci u međuvremenu i moj sin tinejdžer koji otkriva svijet oko sebe otkrio je i gledanje gluposti na YouTubeu
    I sam je svjestan da gleda uglavnom gluposti i da gubi vrijeme, ali svejedno gleda i dalje.
    Sreća da počinje škola pa će imati puno manje vremena za tu aktivnost. Nadam se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •