Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
Dodjem poviriti sto ima kod vas i wohooooo! Bravo, Sara Bas mi je jako drago zbog tebe!
Munkice, hvala. i nas je ipak iznenadilo koliko god dugo iščekivali :D Kako si ti? Vi?

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
I ja sam samo došla čestitati!
Sara čestitam
Želim ti urednu i školsku trudnoću
Hvala ti, j-la. Sutra idem doktoru po uputnicu za betu, ako će mi htjeti dati, pa bih prije pregleda ja malo vadila krv.

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
Neki dan vidim da ti se ciklus nesto oduljio, pomislim da je bar plus i evo ga! Cestitam puno puno! Znala sam ja da nisu tebi mpo vode sudjene bas mi je jako drago!
Vjerovali si u moju spontanu trudnoću I mi smo joj se spontano nadali, iako nas je neuspjeli postupak malo poljuljkao.

Citiraj Ivy7 prvotno napisa Vidi poruku
Sarasvati!!!!!! Jupiiiiiiii!!! Znala sam da moramo opet biti generacijske, skicam ovdje svako malo i evooooo!!!
Ivy, bome jesmo!!

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
Sarasvati,cestitam i ja od srca!!!
Malo cudo se desilo-dajes i nama nadu!
Zelim ti mirnu trudnocu!
Mala mrva je tu, želim joj da raste i tako i svakoj od vas

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasvatiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

evo skačem od sreće uljepšala si mi dan!!!!!!!
A što je najbolje ja nisam skakala do stropa, nekako sam bila u nevjerici kad sam vidjele te dvije crte. Samo smo čvrsto stiskali ruke jedan drugome.

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
Sarasvati yaaaay cestitam Bravo
Bluebella, hvala! A ti? Vi?

Citiraj iva_777 prvotno napisa Vidi poruku
Sara bravoooooooooooo cestitaaaaaamm!!!!
Danas sam malo placljiva, ali ne pripisujem to simptomima, vec godisnjici gubitka nase curice.
Iva, zagrljaj ti šaljem. Vjerujem da ti je ovaj dan teži nego ostali.

tocekice, sad posumnjaj ne neku drugu curu!