Pokazuje rezultate 1 do 50 od 156

Tema: Gdje oblačite djecu na izlazu iz ove dobne skupine?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ni ja ne razumijem zašto, ali ne nose sandale ni u ludilu. Ni cure ni dečki.
    Moram primijetiti da je dečkima u prijelaznoj dobi puno teže nego curama. Nekidan sam tražila nešto za poklon za povećeg 12-godišnjaka i izbor je očajan. Htjela sam mu kupiti neku fora pidžamu i u većini dječjih dućana je najveći broj 164.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Ni ja ne razumijem zašto, ali ne nose sandale ni u ludilu. Ni cure ni dečki.
    Moram primijetiti da je dečkima u prijelaznoj dobi puno teže nego curama. Nekidan sam tražila nešto za poklon za povećeg 12-godišnjaka i izbor je očajan. Htjela sam mu kupiti neku fora pidžamu i u većini dječjih dućana je najveći broj 164.
    Moj nosi sandale, ali one za trekking, sportske, zatvorenih prstiju. To mu onda služi i na moru, i po gradu. Ali on npr. nikad ne bi van kuće hodao u natikačama ili nedajbože japankama. Bar dosad to nije htio.

A dečkima u prijelaznoj dobi je teže jer proizvođači odjeće i obuće kao da ne priznaju tu dob za muške. Imam dojam da cure glađe prijeđu na ženske brojeve, nego dečki na muške. Bar što se obuće tiče. Ajde pronađi mušku cipelu broj 39! Ako ih negdje i ima, brzo se prodaju (tako mi je zimus rekla prodavačica u Svijetu obuće).
    Problem je i u tome što veća visina u dečki dobi 12-13 godina ne znači i mušku konstituciju - jednom sam sinu kupila neku malu mušku košulju (koja je po duljini trebala odgovarati), pa je bilo upravo smiješno kako je to stajalo na njemu - sve je visjelo, kao s vješalice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •