Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: tehničke škole, tehnička gimnazija - ZG

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jucer na znanstvenom pikniku su bili i decki iz tesle. imali su bas fora izloske ,pricali s djecom ,pokazovali... malo sam popricala s njima i moj dojam je da su jako zadovoljni. ok,vrlo mi je mali uzorak,bilo ih je pet,ali...

bilo je i desetak bahatih i beskrajno nezainteresiranih miocana koji su nabadali po mobitelima i zezali se u lezaljkama,a profesor je sve demonstrirao.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    jucer na znanstvenom pikniku su bili i decki iz tesle. imali su bas fora izloske ,pricali s djecom ,pokazovali... malo sam popricala s njima i moj dojam je da su jako zadovoljni. ok,vrlo mi je mali uzorak,bilo ih je pet,ali...

bilo je i desetak bahatih i beskrajno nezainteresiranih miocana koji su nabadali po mobitelima i zezali se u lezaljkama,a profesor je sve demonstrirao.
    Jučer je elitna garnitura xv gimnazije bila u školi, jer im je bio dan otvorenih vrata. Na pamet im nije padalo gubiti vrijeme na znanstvenom pikniku.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer je elitna garnitura xv gimnazije bila u školi, jer im je bio dan otvorenih vrata. Na pamet im nije padalo gubiti vrijeme na znanstvenom pikniku.

samo za tanci

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    samo za tanci
    A tko si ti?!?
    Sama si i prva i jedina spomenula Mioc na ovoj temi koja nema veze s Miocom i to ne jednom si napisala kako su sva druga djeca bila divna, samo ona iz Mioca ne.
    I prozvala si ih poluelitom.
    Ja se u tvoju djecu ne diram, ali nećeš ni ti u moje dijete kao ni u jedno dijete iz Mioca jer naprosto ne vjerujem u to što si napisala.
    Njih deset iz Mioca su bili bahati, ovakvi i onakvi?!?!,
    Ma daj, pričaj to nekom drugom.
    Ovo nije prvi put da naskakuješ na Mioc i na djecu iz Mioca i iako moja kći nije bila među tom djecom koju si ti prozvala, isto kao da i je.
    Dijeljenje raznih ružnih epiteta ostavi za koga god hoćeš i tko ti to dozvoli.
    Ja ti ne dozvoljavam da diraš našu djecu.
    I kakve veze imaju godine od Peterlin?
    Ispričaj se. To će ti biti najpametnije.
    I djeci i Peterlin.
    Ok?
    Ok!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •