Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Sretnaofca nemoj se zezati s hiperom (znam da nećeš), molim te pij jako puno tekućine i prati mokrenje, a prije transfera obavezno podijeli svoje simptome i strahove s ginekologom. Oni će potom procijeniti što je najbolje za tebe. Neka istraživanja ili iskustva govore u prilog blagom hiperu prije transfera, a neka govore suprotno, da je svaki hiper jako opasan za ženu i potencijalnu trudnoću. Nekad izreka "požuri polako" itekako ima smisla.

Milasova sretno i take it easy, blastice te čekaju, i to 4, wow! Svaka čast.

Cure, ja ne mislim da se radi o biopsiji jer to je sveoubuhvatna pretraga gdje odstranjuju tkivo (to nema šanse da ide na živo). Za ovu mikrobiološku analizu mi je baš rekla da se samo uzima četkicom kakti obrisak ili trag (dakle ne komadići samog tkiva). Ne znam, svakako da je riječ o bisopsiji da bi doktorica koristila tu riječ i pisala tako u povijest bolesti, ali nije. No dobro, izvijestit ću vas kad me podvrgne tome. Tom pretragom se otkrivaju eventualne upale bakterijske u samom endometriju koje eventualno ometaju implantaciju. Inače se to radi usput kad je žena već pod anestezijom na biopsiji ili histeroskopiji, no nigdje ne nalazim da je netko isključivo samo radio tu analizu. Ja moram biti prva
    Posljednje uređivanje od Djevojka_sa_sela : 29.05.2018. at 19:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •